Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha anyósom előtt meztelenkedek?
"Férjemet sem, anyósomat sem zavarja."
Téged sem. Nincs probléma.
Én pl. nem tenném, mert én olyan vagyok, aki nem tenné. Én vagyok gáz? Nem. Te vagy gáz? Nem. Ahogy jólesik :)
Hát én biztos nem lóbálnám előtte a himbilimbit, de más ház, más szokások.
:D
Utolsó, dehogy nincs, pl. propán, oxigén...
Egyébként nem gáz, ha anyósodat nem zavarja akkor teljesen rendben van. :)
tegnap 17:12
A két barátnőd a gáz, mert nagyon hülyék!
Ha ellenkező nemű anyós-apósról lenne szó, akkor sem lenne gáz! Ha az anyóst nem zavarja akkor miért lenne bármi baj ezzel?
Én csak akkor szeretem, illetve akkor nem zavar a meztelenkedés, ha amit látok az izgat. Az öcsémet, apámat meztelenül nem biztos hogy elviselném, inkább átmennék másik helyiségbe, de ha pl az öcsémnek szép barátnője lenne, és ő meztelenkedne az cseppet sem zavarna! :)
szerintem nem gáz
öket se azvarja te is láttad már öt akkor minden rendben van
azért jo látni hogy van ojan család ahol az ember joba van az anyosával
am miért szeretsz fürdés után meztelen lenni?
nem gáz, ha nem zavar senkit akkor érezd jól magad és meztelenkedj. otthon meztelenül élünk, engem is látott már meztelenül az anyósom.
35/F
"Hát én biztos nem lóbálnám előtte a himbilimbit, de más ház, más szokások."
Te állat! ez egy nő!!! "Fél éve mentem férjhez."
szövegértés Baz*dmeg! egyébként mért szeretsz meztelenkedni fürdés után kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!