Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem baromi nagy hülyeséget csináltam! Mi a véleményetek erről?
tegnapelőtt 06:40
Ugyanmár, kit akarsz átverni?! A fogalmazásmódod arról árulkodik, hogy szégyelled amit tettél, pedig ebben semmi szégyellnivaló nincs. Az ösztönöket sokan negatívumként emlegetik, de ez hülyeség! Ösztönök nélkül minden ember egy sótlan unalmas valaki lenne. Az ösztönök jók! A természetből, az állatvilágból, az ősidőkből jönnek, és százszor csodálatraméltóbbak, mint azt sokan vélik!
Az, hogy a szex érzelmekkel sokkal jobb, egyáltalán nem azt jelenti, hogy anélkül ne lehetne isteni!
Nem értem hogy attól, hogy az emberek az érzelmeket az egekig magasztalják, miért kell a kevés érzelemmel járó szexet lealacsonyítani és elítélni?!
A szexben mindig vannak tiszta és őszinte érzelmek, máskülönben az egész egy színjáték, amit egy normálisan működő ember se fog élvezni. De ha élvezik, akkor az azt jelenti, hogy igenis voltak érzelmek, amik szépek és jók. Két vadidegen között is bármikor jöhetnek őszinte tiszta érzések. Tudom mert volt párban részem. Mindegyik szép volt, izgalmas. Kölcsönös odafigyelésen tiszteleten és izzó vágyon alapultak, akárhány alkalmat is éltek meg!
Bármit is tettél, semmivel sem lettél rosszabb,vagy hitványabb ember tőle, annak ellenére hogy ez tűnik ki a soraidból!
"Mikor múlik ez el? Van egyáltalán oka a lelkemnek ennyire kifordulnia?"
Akkor fog elmúlni, ha logikusan és józan ésszel közelíted meg a kérdést, és nem mások személyes rosszalló véleménye alapján!
A lelkednek kifordulásra igazán semmi oka sincs, ugyanis az ég világon semmi elítélendőt nem tettél! Komolyan nem is értem mit emészted magadat ilyen mondvacsinált szempontok alapján!
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 23:55
66%-os..te fiú vagy ..?:)
Igen fiú vagyok!
03-26 12:51
Szerintem álszentség amit mondasz. Ott és akkor élvezted, vagy ha nem akkor arról is te tehetsz, mert vagy:
a) rosszul és felületesen választottad meg az aktuális partneredet
b) Egész végig ezen agyaltál és nem tudtad emiatt átadni magad!
Ez nem az érzelmek nélküliségnek a hibája, mert ha a srác olyan lett volna akkor pillanatok alatt kialakulhatott volna egy olyan érzelmi szint, ami bőven elég lett volna hogy ne problémázz rajta.
Érzelmekkel jobb a szex és a rossz szexet is megszépíti, de ez átverés! A szexnem önmagában is jónak és izgatónak kell lennie, hogy összetartson egy kapcsolatot és ne széthúzzon, főleg, ha az érzelmek megkopnak.
Különben sem csináltál semmi hülyeséget! Ezzel is több lettél és tapasztaltabb. Senkinek nem ártottatok és még jól is éreztétek magatokat ott akkor. Nem értem miért kell ebből akkora problémát csinálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!