Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem baromi nagy hülyeséget csináltam! Mi a
véleményetek erről?
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok, fél éve nincs párom, nem is voltam férfival. Az egy éjszakás kalandokat sosem próbáltam, de még csak hasonlót sem. Már jóideje kerülgetjük egymást egy srác ismerősömmel, akivel engedtem néhány napja a kísértésnek, vágytam a gyengédségre, és lefeküdtem vele. Magát a szexet élveztem, de iszonyatosan ki vagyok készülve lelkileg, nem bírok tükörbe nézni, egy nagy nullának érzem magam, hogy érzelmek nélkül képes voltam lefeküdni vele. Éreztetek már ilyet? Mikor múlik ez el? Van egyáltalán oka a lelkemnek ennyire kifordulnia?
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Ebben nincs semmi rossz.
Feltéve, hogy a srác egyedülálló.
2011. márc. 19. 15:53
3/25 A kérdező kommentje:
Természetesen ő is egyedülálló!
2011. márc. 19. 15:55
4/25 Egyszerű huszonéves válasza:
Ne legyen lelkismeretfurdalásod. Voltam hasonló helyzetben. Nekem sem volt.
2011. márc. 19. 15:56
5/25 anonim válasza:
Ha a fiúnak nem volt barátnője, akkor miért lenne baj?
Élvezted?Igen?Akkor ne agyalj ezen annyit. Megtörtént, és jó volt ennyi a lényeg:). Nem kell túl bonyolítani.
Gondolom az elvásárok miatt aggódsz,hogy egy nő csak úgy ne adja oda magát senkinek mert akkor rib@nc lesz...Figyelj, ezt felejtsd el. A nőknek is vannak szexuális igényeik, és ugyanúgy kiélhetik magukat ahogy akarják, de csak tudatosan! És te ismerőssel tetted, és nem a disco után a bokorban.
2011. márc. 19. 15:57
6/25 anonim válasza:
Hát mivel szinte az egész világ érzelmek nélkül szexel, és még gondnak sem tartják, ezért ez már a köztudatban egy teljesen elfogadott dolog.
az, hogy neked magaddal szemben mi az elvárásod,az már egy másik kérdés.
ha annak nem feleltél meg, szerintem sokáig lesz lelkiismeret-furdalásod. szerintem erre az a megoldás, hogy komolyabbra fordítod a kapcsolatot ezzel a fiúval. :) miért ne, ha ilyen jó volt az ágyban? gondolom nem feküdtél volna le vele, ha nem vonzz.
2011. márc. 19. 16:05
7/25 A kérdező kommentje:
Nem mondom azt hogy egy egetrengetően feledhetetlen élmény volt, viszont iszonyatosan hiányzott szex, így már kb bármi jól esett volna. A srác külsőre vonz igen, de személyiségre inkább csak egy haver, nem tudnék komolyabbat elképzelni vele. Furán éreztem magamat egész éjszaka, és nem is szeretném megismételni vele, úgy gondolom mással sem. Tudom, hogy az számít hogy én érezzem jól magam, és nem az hogy mások mit gondolnak, de én eddig csak kapcsolatban feküdtem le bárkivel is, és így utólag visszagondolva nem ért annyit az egész, hogy most ilyen rohadtul érezzem magam. Minden esetre köszönöm a válaszokat, igyekszem úgy felfogni, ahogy mondtátok! :)
2011. márc. 19. 16:21
8/25 anonim válasza:
A szex érzelmek nélkül tud jó lenni,érzelmekkel még jobb is lehet. Viszont fordítva is igaz. Nyugi más is volt már érzelem mentes szex viszonyban és ha élvezted akkor,ne aggódj rajta. Életem első szexelése egyéves kapcsolat után volt,aztán vége is lett egyből, mert nem volt jó vele. Ha életed első szeretkezését még élvezted is akkor mi a kérdés? Fel a fejjel,ha találkoztok ismételjétek meg,még érzelmek is kerekedhetnek ki belőle,hisz vonzódtok egymáshoz. Sok örömteli szexelést kívánok neked.
2011. márc. 19. 16:29
9/25 anonim válasza:
Én nem értem az előttem szólóakat. Komolyan ez a normális? Ide jutottunk?! Hülyék vagytok mind!
Emberek. A szex nem élvezkedésre való. Arra való, hogy a szerelmünket testileg így is kifejezzük, örömet szerezzünk a párunknak. Kérdező, normális, hogy lelkifurdalásod van. Csak üzekedtél, mint a kutyák. Na, de az ember követ el hibákat. Legközelebb ne csináld ezt, látod hogy neked se jó. Megérte? Látod te is, hogy nem. Aggódni meg ne aggódj, előbb-utóbb elfelejted, azt annyi.
2011. márc. 19. 21:01
10/25 anonim válasza:
Ne stresszelj,és ne rágódj rajta. Jó volt,az a lényeg.Ilyen bárkivel előfordulhat,nem vagy egy nagy nulla!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!