Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem baromi nagy hülyeséget csináltam! Mi a véleményetek erről?
tegnap 15:50
Hogy te mekkora egy hülye pi,csa vagy!!! :DDDD Már bocs!
"Nem tudok a tükörbe nézni" :DDDDD
Ne is haragudj, de most összeütközött az életedben a sok idillikus f@szság a "majd akit igazán szeretsz", és a való élet!!!
Ennyi! Nőjj fel végre! Ez így működik! Kívánsz valakit, és lefekszel vele! Ez a normális! Nem pedig az, hogy jajj mer az érzelmek... meg a ribancság.... meg a sok tini ökörség!
Lenézed magadat, csakmert bemesélték neked! Úgy nézel magadra mintha embert öltél volna, pedig a világ legszebb legegyszerűbb, és legnormálisabb dolgát tetted csak meg, amit bármikor máskor megtehetsz!!!
Ez van olyankor amikor az egyén nem gondolkodik, csak hagyja hogy életét a hülye begyöpösödések irányítsák!!!
Ezért lesz sok lány depressziós és boldogtalan! Nameg a fújolástól, ha ilyent tesznek!
Térj már észhez, és jöjj rá mi a valóság!!!
tegnap 21:01
Szerintem a kutyáknak több eszük van mint neked! A szex igenis élvezkedésre is való!!!
De rendben, skatulyázd csak be a nemi életedet és korlátozd le hülye hiedelmekkel, ha így könnyebb neked feldolgozni a felnőtté válásnak ezt a részét, de ne nyomorítsd meg mások életét az ostoba nézeteiddel légyszíves! Köszike!
67%-os, tőled kinyílt a bicska a zsebemben.
Azért mert te egy kurv@ vagy, nehogy már mindenkinek annak kelljen lennie, és mindenkinek azonnal lefeküdnie azzal, akit megkíván. Akkor szerinted hány hűséges ember lenne a földön?
És ki mered röhögni azt, aki igenis vár az igazira, még akkor is ha esetleg az 17. életév után érkezik el?
Hát, szerintem ez nagyon gáz.
Azért mert -úgy tűnik- neked még sosem sikerült igazi szerelmes együttlétben részt venned, de orgazmusod már volt egy rakat.. Nem kell itt fölényeskedni, milyen jól csinálod te.
És nem vagyok begyöpösödött, csináld, ha számodra ez kielégítő, -lesz@rom- de nehogy már le merj akárkit pics@zni, azért mért ő nem olyan mint te...
" 67%-os, tőled kinyílt a bicska a zsebemben.
Azért mert te egy kurv@ vagy, nehogy már mindenkinek annak kelljen lennie, és mindenkinek azonnal lefeküdnie azzal, akit megkíván. Akkor szerinted hány hűséges ember lenne a földön?
És ki mered röhögni azt, aki igenis vár az igazira, még akkor is ha esetleg az 17. életév után érkezik el?
Hát, szerintem ez nagyon gáz.
Azért mert -úgy tűnik- neked még sosem sikerült igazi szerelmes együttlétben részt venned, de orgazmusod már volt egy rakat.. Nem kell itt fölényeskedni, milyen jól csinálod te.
És nem vagyok begyöpösödött, csináld, ha számodra ez kielégítő, -lesz@rom- de nehogy már le merj akárkit pics@zni, azért mért ő nem olyan mint te..."
Én ugyan nem a 67%-os vagyok, de válaszolok erre is.
Én teljesen egyetértek a 67%-ossal.
És itt most nem arról van szó, hogy bárkivel összefeküdni, aztán meg ha van egy normális párkapcsolatod akkor megcsalni emiatt a párod-.-Ez hülyeség! Attól, hogy valaki nem akarja elkötelezni magát még, és csak szexkapcsolatokba megy bele, az még nem jelenti azt, hogy a leendő párjával nem lesz hűséges.
Szexuális igényei mindnenkinek vannak, van aki kihasználja és van aki meg nem. Van aki később jön rá, hogy lehet azt kellett volna tenni amit akart és nem a hüly.e elvárásokra koncentrálni.
És aki érzelmek nélkül szexel...Nos bocs ebbe is beleszólnék. Szerelem lehet ,hogy nincsen, de érzelmek viszont vannak. PL mondjuk az egyik haver ismerősömhöz lehet hogy vonzódok, de közbe megtudok bízni benne mert neki mondok el szinte mindent.vagy közbe ugyanúgy tisztelem, és ragaszkodom hozzá- de nem szerelemből. Ilyen alap érzelmek ha megvannak, akkor nem beszélhetünk érzelem nélküli szexről.
A szex pedig egy nagyon jó dolog, ezt mindenki tudja. miért kéne megfosztani magunkat a hülye társadalmi elvárások miatt? Nem azt mondom,hogy az a hülye aki vár az igazira. egy szóval nem mondanék ilyet. De aki ha mondjuk megkívánja az ismerősét és megbíznak egymásban, akkor miért ne feküdnének le egymással.Ők tudják.
Én nem akarok árral szembe menni, vagyis amellett kampányolni, hogy csak azzal feküdjünk le, akibe szerelmesek vagyunk.. Mert felesleges, én leszek a hülyebarom@llat, akinek szörnyen szegényes élete van.
De utolsó, te teljesen másképp fogalmaztad meg azt, amit a 67%-os, még ha ugyanaz is a véleményetek. Ahhoz nincs hozzáfűznivalóm. Viszont a 67-%os akkor is tanuljon meg árnyalni, és nem pedig pics@zni, ha valaki esetleg megbánja egy tettét.
tegnap 11:33
1. Anyád a kurv@!
2. Mi köze a normális szexuális felfogásnak a hűséghez?! A kettő nem üti egymást!
3. Ki is röhögöm azt aki csak várakozik az igazira, mert beadtak neki egy hülye mesét a királyfiról. Aki 17 évig vár az sem tudja a polcra tenni 17 éven keresztül a vágyait és a kíváncsiságát! Ennyi erővel éhezzél egész héten, mert akkor milyen finom lesz a vasárnapi ebéd!
Minden fiatalt megfertőz ez a hülye idillikus maszlag az igaziról, amikor a fenti példa is bebizonyítja hogy nem temethetjük el magunkat csak úgy, mások elképzelt világának megfelelően!
4. Az a gáz, hogy nem gondolkozol és másokat is olyanra akarsz rábírni amitől csak boldogtalanabbak lesznek!
5 Nekem már elég sokmindenben volt részem azért látom át a dolgokat, és a csaj esete is mutatja hogy mekkora tévút az amit neki bemeséltek. És igenis le ostoba pics@zom ha egyszer olyasmi miatt szégyenkezik ami miatt semmi oka nem lenne, mert ez végtelen butaság, és másokat is arra az elgondolásra késztet hogy mekkora alávaló is, ha ilyent csinál, pedig korántsem így van!!!
tegnap 15:37
Lehet hogy kicsit erősen fogalmaztam, de ennyi ostoba tévhit és rosszindulat között, ami a mai fiatalságnál uralkodik és megfertőzi az emberek józan ítélőképességét szerintem ez az amiből talán értenek és észhez térnek.
Miért kéne bármit is megbánnia? Miért kéne magát rosszul éreznie, és azt sulykolni az ide látogatókba hogy ez rossz?!!! Így ő is azt erősíti, hogy a nők szexuálisan is elnyomottak, és nem tehetik meg még a töredékét sem annak amit pl a férfiak. Ha már egy kicsit engednek a vágyaiknak akkor az már szégyellnivaló???!!! Ugyanmár!!!
A lány a saját életét teszi tönkre azzal hogy hisz azoknak akik emiatt leszólják, és megszólják a lányokat, amikor ez a gondolkodásmód köszönő viszonyban sincs a valósággal. Az ilyen szerencsétlenek hülyék, akárhogy is szépítjük, és itt az ideje végre, hogy felocsudjanak, és elkezdjenek gondolkodni végre!
Kedves utolsó! Nagyon köszönöm a becsmérlő szavakat... Én úgy gondolom senkit nem próbáltam meg meggyőzni arról, hogy rossz amit tettem, és egy szóval sem mondtam hogy elítélnék bárkit is azért, mert esetleg más nem olyan mint én, és képes ezt tiszta lelkiismerettel megtenni. Eddig nem igen volt hosszabb "szünet" az életemben, mindig akadt párkapcsolatom, így nem volt ilyen gondom, most viszont egy komolyabb kapcsolatomnak lett vége, és nem olyan könnyű ezen tovább lépni. Nem azért nem csináltam eddig ilyet, mert hűségesen várom 10 éve az igazit, hanem azért, mert eddig úgymond nem volt rá szükségem. Úgy gondolom van összehasonlítási alapom, és így jópár nap gondolkodás után, mire nagyjából sikerült ezt elszámolnom magamnak, rájöttem, hogy abszolút nem éri meg, mert érzelmekkel, szerelemmel vagy akárcsak mély szeretettel a szex számomra sokkal élvezhetőbb, lelkileg teljesen más élményt nyújt, mint így. Ettől én nem mondom azt, hogy ez rossz dolog, és senki ne tegye meg. Én kipróbáltam, mint rájöttem, nekem ez nem jön be és ennyi... ha emiatt én hüly p*csa lennék, vagy bármi más, hát legyek az!
A többieknek köszönöm a válaszokat! :)
Kit nem akartál meggyőzni?!!!
"nem bírok tükörbe nézni, egy nagy nullának érzem magam, hogy érzelmek nélkül képes voltam lefeküdni vele"
Ezt nem te írtad?!
A hülye pic,sát értsd képletesen!
Az a legnagyobb baj, hogy meghunyászkodsz a közfelfogás előtt!!! Te magad is átélted, és tudod hogy milyen jó is volt az az éjszaka, vagy délután!
Tudod, hogy mennyit kaptál! Élvezted! Most meg hazudsz magadnak, hogy az semmi nem volt, és hogy mekkora hitványság, mert érzelmek nélküli volt?!
Ez így kompletten hülyeség!
1. Mert gyáva vagy bevallani magadnak, hogy jó volt!
2. Mert nincs olyan hogy érzelem mentes!!! A szexben mindig vannak érzelmek! Szimpátia törődés, vágy, bizsergés, tisztelet, bizalom, intimitás!!! Ezek mind érzelmek hátán törnek elő egy ilyen együttlétben is!!!
Magyarázkodsz mert nem akarod elhinni, hogy amit tettél az teljesen természetes és szép volt!
Senkinek nem ártottál vele, de örömet okoztál magadnak és annak a másiknak!
Ez akkor is szép és jó, ha nem tombol a szerelem.
A szerelem és a rózsaszín köd hatalmas plusszt tud adni, de a hiányát arra használni, hogy valami jót és szépet alávalónak állíts be, enyhén szólva is hülyeség és tisztességtelen! Tisztességtelen magaddal, az érzéseiddel, és azzal a másik emberrel szemben is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!