Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokra vágyom azzal, hogy végre pasit akarok?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, elég szép lány (nem beképzeltségből) és még szűz. eddig nem is volt olyan igazán komoly kapcsolatom,mert nem voltam szerelmes. tudom,hogy majd jönni fog, nem vagyok elkésve blabla... én mégis azt érzem, hogy lassan megőrülök egyedül, annyira vágyom már, hogy legyen valaki mellettem... végre szerelmes akarok lenni. lehet, h minél jobban görcsölök rajta, annál nehezebben fog sikerülni?? minden este lefekvés előtt az jár az eszemben, h mikor jön már Ő... tudom h még fiatal vagyok, mégis úgy érzem most vagy soha helyzetben vagyok. túl sokra vágyom? hol ismerkedjek?2011. márc. 19. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!