Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl sokra vágyom azzal, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokra vágyom azzal, hogy végre pasit akarok?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, elég szép lány (nem beképzeltségből) és még szűz. eddig nem is volt olyan igazán komoly kapcsolatom,mert nem voltam szerelmes. tudom,hogy majd jönni fog, nem vagyok elkésve blabla... én mégis azt érzem, hogy lassan megőrülök egyedül, annyira vágyom már, hogy legyen valaki mellettem... végre szerelmes akarok lenni. lehet, h minél jobban görcsölök rajta, annál nehezebben fog sikerülni?? minden este lefekvés előtt az jár az eszemben, h mikor jön már Ő... tudom h még fiatal vagyok, mégis úgy érzem most vagy soha helyzetben vagyok. túl sokra vágyom? hol ismerkedjek?
2011. márc. 19. 08:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha eleget gondolsz arra, hogy lesz barátod, akkor lesz is. A jobb agyfélteke segítségével nagyon sokra lehet képes az ember. Mert amire gondolsz, amiről álmodozol, az be is következik, ha elég energiát fektetsz belé. Tapasztalatból mondom.
2011. márc. 19. 08:05
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Az én tapasztalataim ellentétesek az első válaszoló véleményével. Minél jobban várod meg görcsölsz rajta, annál biztosabb hogy nem talál rád a szerelem. Az általában mindig a legváratlanabb helyzetben jön. Olyankor mikor nem számítasz rá. De hát ez csak az én véleményem. A szépség pedig ne tévesszen meg, attól mert szép vagy nem lesz minden pasi odáig érted. Kisugárzás leginkább ami hatással van az emberekre, rám legalábbis biztosan. Szóval kevésbé szép lányoknak is van pasijuk, valamikor nem is akármilyen. Lehet túl csendes vagy, visszahúzódó, vagy talán még "unalmas" is. Inkább a belsőre gyúrj én azt mondom.
2011. márc. 19. 08:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki nagyon szerelmes akar lenni, az első emberbe a nagy ő-t képzeli, legalábbis velem így szokott lenni, szinte ugyanezt érzem én is mint te, csak férfi kiadásban.:/

18/f

2011. márc. 19. 08:18
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
tenni kell érte nem vágyni rá!!!!!
2011. márc. 19. 08:21
 5/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

utolsónak annyi, h azzal sztem eleget teszek, hogy ide-oda eljárok, sok mindenkinek bemutatnak nagyon sok haverom is van, de nem potenciális jelöltek...

nyilván nem fogok napi 24 órában az utcán sétálni és hangosbemondóval üvölteni, h NAGY Ő GYERE HOZZÁM!!

2011. márc. 19. 08:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
ez teljesen normális, de görcsölni ne görcsölj mert túlzott akarásnak mindig nyögés a vége. ha valaki tetszik legyél vele kedves és mosolyogj rá szépen. egy nőnek más dolga nincs :)
2011. márc. 19. 09:01
 7/11 anonim ***** válasza:

"mert túlzott akarásnak mindig nyögés a vége"

Vá-vá-vá-várj! Most ő nem nyögni akar a végén?

2011. márc. 19. 09:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha van kedved ismerkedni írj egy levelet.

18f

2011. márc. 19. 09:50
 9/11 Norb66 ***** válasza:

Azért az nem mindegy, hogy pasit vagy fiút akarsz :)

17-18/F

2011. márc. 19. 10:40
 10/11 anonim ***** válasza:

hehe , nekem is pont ez szokott járni a fejembe lefekvés előtt meg közben is :-)igazat megvallva én is vágyom már egy lányra , de ahogy te is mondtad , minél jobban görcsöl rajta az ember annál nehezebben fog jönni ,persze nehéz ellenállni a vágyaknak , de pont akkor toppan bele az ember általában, mikor a legkevésbé sem gondolná :))

16éves fiú :))

2011. márc. 19. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!