Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok már ennyit agyalni rajta, de természetes, h vágyom rá, nem?
Pár hét kérdése és lassan 19 éves leszek. Lány vagyok, még eddig nem volt barátom:( Lehetett vna..., de ha olyan srác közeledett felém, akibe tudtam, h nem tudnék beleszeretni, akkor nem kezdtem bele a kapcsolatba. Olyan is volt, h nekem tetszett egy srác, szívesen megismertem vna közelebbről, de ott a srác hátrált.
Szval mostanában érzem azt, h mennyire jó lenne ha lenne vkim... De ez nem gond, nem? Úgy értem, mindenki vágyik rá... Sokszor rosszul érzem magam a bőrömben, úgy érzem nem tartozom sehova. Ilyenkor gyakran mélypontra süllyedek, az élő fába is belekötök(sajnos) aztán összeszedem magam és kikecmergek a gödörből. De nem tudom, h meddig bírom még.
Ezen felül még nagy gond(sztem), h nem vonzódom a velem egyidős 19-20 éves srácokhoz. Inkább a 25-30 év közöttiek érdekelnek. Sztetek náluk mennyi esélye van egy 1 éves lánynak? Hol lehetne velük ismerkedni?
szia
nem baj, hogy az idősebbekhez vonzódsz, a pasik később érnek, 25 éves korukra már egész komolyak :))
azt mondják, hogy 10 év az ideális korkülönbség, nekem bejött :P
Ne mondjatok már butaságot, nem érnek később a férfiak. A nőkre is lehetne ezt mondani. Mind a két nemnél van ilyen.
19 éves vagy felnőt nő. Természetes dolog, hogy szeretnél valakihez odabújni.
egy 1 éves lánynak semmi esélye :D
19 éves lányként, ha nem vagy kövér és szépen mosolyogsz akkor rengeteg pasit le tudsz venni a lábáról.
Én 25 éves fiú vagyok és a 20 év körüli lányok jönnek be, nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel. Amit írtál az alapján értelmes helyes lánynak tűnsz, szívesen meg is ismernélek. Én is utálok egyedül lenni.
Szóval mosolyogj sokat a pasik megvesznek majd érted :)
25/f
Teljesen természetes, és tök jó, hogy normálisan állsz hozzá! :) Viszont jó, ha felkészülsz rá, hogy nem megy egyik napról a másikra. Olyat, akivel jársz, nagyon hamar lehet találni, na de olyat, aki tényleg a párod és tényleg passzoltok, és nem hal meg pár hónap után a dolog... nekem kb 1,5 évbe tellett. :) Remélem Neked több szerencséd lesz. Ne csüggedj! Időnként még azokra is rátör a magány, akiknek van párjuk, ezért fontos, hogy érezd magad függetlenül is erősnek, szépnek, stb. Ne sürgesd magad, készülj fel, közben persze nézelődj. Ha nem jön össze valakivel, hát nem, lépj tovább. Tényleg csak olyan mellett horgonyozz le, akivel megvan az összhang, és szintén le akar horgonyozni melletted (mivel Te ilyesmit keresel, ez fontos szempont). Szóval mindenbe úgy menj bele eleinte, hogy próba-szerencse, és nincs veszítenivalód. :)
Főleg baráti körben érdemes forogni, illetve ha új haverokat ismersz meg, nekik is vannak ismerőseik. :D Sok sikert.
24/N
19 évesen a nők már nem úgy öltöznek, mint 16 évesen, hanem sokkal nőiesebbek, elkezdik érdekelni a pasik és nem csak úgy, hogy hmm, de jól néz ki! :)
a pasik 19 évesen még szinte csak a szexre gondolnak, hogy minél többet egy nap és minél jobbat! Nem számít, hogy egy nőnek van szíve, lelke, csak jól nézzen ki!
Nem így van? :))
de :P
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:39:
Hehhhehehhee :D lehagytam egy kilencest, de sztem erre Te is rájöttél:)
Amúgy sztem, szépnek szép vagyok a visszajelzésekből, bókokból kiindulva, viszont a nővérem (akaratlanul is) le tudja húzni az egom. Ő a szebb, én az okosabb. Szval ő nagyon szép, szőke, barna bőrrel, szilikon mellekkel, jó stílussal. Nekem annyira szép testem, mint neki nincs, és gyakran rosszul érzem magam mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!