Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok már ennyit agyalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok már ennyit agyalni rajta, de természetes, h vágyom rá, nem?

Figyelt kérdés

Pár hét kérdése és lassan 19 éves leszek. Lány vagyok, még eddig nem volt barátom:( Lehetett vna..., de ha olyan srác közeledett felém, akibe tudtam, h nem tudnék beleszeretni, akkor nem kezdtem bele a kapcsolatba. Olyan is volt, h nekem tetszett egy srác, szívesen megismertem vna közelebbről, de ott a srác hátrált.

Szval mostanában érzem azt, h mennyire jó lenne ha lenne vkim... De ez nem gond, nem? Úgy értem, mindenki vágyik rá... Sokszor rosszul érzem magam a bőrömben, úgy érzem nem tartozom sehova. Ilyenkor gyakran mélypontra süllyedek, az élő fába is belekötök(sajnos) aztán összeszedem magam és kikecmergek a gödörből. De nem tudom, h meddig bírom még.

Ezen felül még nagy gond(sztem), h nem vonzódom a velem egyidős 19-20 éves srácokhoz. Inkább a 25-30 év közöttiek érdekelnek. Sztetek náluk mennyi esélye van egy 1 éves lánynak? Hol lehetne velük ismerkedni?

2011. máj. 27. 16:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
De szép mellei lettek, nem nagyok. Persze látszik, h szilikon, de szépen meg van csinálva. És a pasik többségének tetszik...legalábbis eddig nagyon úgy tűnik.
2011. máj. 30. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!