Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "kövérebb" férfiaknak is van nálatok esélye, csajok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 19:22
41/48 anonim válasza:
Na ez az, hogy sztem összetenném a kezem 65 kilóval, én 72 vagyok:-D
42/48 anonim válasza:
Plusz azt kihagytátok, hogy ha valaki olyan problémát feszeget, hogy miért nincs senkije, rögtön odaírják páran, hogy biztos mert kövér vagy.
Ki mondta h a kövéreknek nem lehet senkijük?
Amúgy- inkább maci mint gebe kecske, de ez nagyban függ a természettől, kisugárzástól.
43/48 anonim válasza:
Nőknél ezerszer több mindenre van esélyed. Csak a fériak válogatnak olyan kritériumok alapján, h csak na.
44/48 anonim válasza:
Na, ne kezdjük a nemek harcát...mind a két nemre mondhatjuk, hogy válogatnak fura kritériumok alapján(nők a pénz,rámenősség,siker alapján, férfiak a kinézet alapján),szóval egyik se szent.
45/48 anonim válasza:
Egy kövérebb nőt lehet hogy nem zavar. Engem zavarna. A barátomnak pl volt egy kis fölöslege, nem volt kövér, de addig mondogattam neki, míg lefogyott.
46/48 anonim válasza:
A baratomon van nehany kg sulyfolosleg, o allandoan ezert aggodik, de en mondtam neki, hogy semmi gond, hisz tudod, hogy en igy szeretlek.
47/48 A kérdező kommentje:
Aki az előzőekben azt írta, hogy a nagy has miatt nem fér oda a p*nci, azt cáfolnám.
2011. márc. 23. 18:11
48/48 anonim válasza:
16:08
Na, itt a mai általánosítónk! :)
Én vékonyabb lány vagyok és a macis pasikat szeretem, a soványak nem igazán tetszenek. Bár ha már megszerettem, nem igazán számít, hogy pár kilóval vékonyabb, vagy vastagabb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!