Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "kövérebb" férfiaknak is van nálatok esélye, csajok?
176cm magas és 95kg
190/100 hmm. attól függ, hogyan van eloszlatva rajta. lehet, nem kövér, csak vastag csontú, szóval ez a 100-110 kg már függő
22/L
Nekem kifejezetten a sörhasú, vastag combú, kerek fenekü pasik jönnek be. Kislány korom óta erre önkielégítek, de sosem adatott meg, hogy ilyen párom legyen. Vagy szétfolyt, vagy gebe volt, vagy izomagyú..pff..a szex is nulla volt. 2 éve viszont megtaláltam, minden stimmelt rajta, plusz a személyisége is. Közben a felesége lettem és gyermekünk is van.
Szóval kifejezetten a nagy, kerek formák jönnek be egy férfin :)
23/N
Mintha vicc lenne az összes válasz.Kockahas,szálkás, fitt test helyett inkább mackóst szeretitek.Na ne.Ez egy vicc lehet.
29F
Barátom 175 centi, és 81 kiló. Husi egyemmeg. És imádom, sosem voltam oda a vékony vagy szálkás pasikért, nekem olyan természetellenesnek tűnnek, vagy nem tudom. Nekem egy pasi legyen vastag, legyen erős, nem muszáj, hogy kidülledjenek az izmai, és az sem baj, ha husi. Persze van határ.
21/L
Nekem nem jönnek be a macis pasik, de mint látszik sok olyan lány van, akiknek igen.
20/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!