Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "kövérebb" férfiaknak is van nálatok esélye, csajok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 19:22
11/48 anonim válasza:
hat inkabb legyen egy pasi macis mint a mai machos noies pasik nekem is egy ilyen jutott baba arcu szexi nem tul eros tetst alkatu pasi en meg eltopogok mellette a 170 cm meg a 68 kilommal:))
a lenyeg macis mint vekony!!!!!!!!
12/48 anonim válasza:
Csakis:)
Soha nem szerettem a vékony pasikat:):)
13/48 anonim válasza:
Gáz a vékony pasi, nekem a macisabbak jönnek be :) 22L
14/48 anonim válasza:
én se bírom a vékonyakat. mindig is a nagyobb darabok jöttek be
19/L
15/48 anonim válasza:
a macikat szeretem! a kövéreket már nem!
16/48 A kérdező kommentje:
Mit jelent számodra az, hogy "maci"? Hány kiló és milyen magas?
2011. márc. 16. 21:14
17/48 anonim válasza:
176cm magas és 95kg ez bejön nektek lányok?
18/48 A kérdező kommentje:
190 cm és 110 kg?
2011. márc. 16. 21:27
19/48 anonim válasza:
Szeretem azokat a csajokat akik szeretik a grizly medve alkatu pasikat! Van jó pár mondás a testesebb férfiakra:
Az első osztály mindig ki van párnázva!
A férfi és a hízo is 100 kg felett az igazi!
Nagy test nagy élvezet!
20/48 anonim válasza:
kisfiam apja 180cm, és 103 kg, nekem ez macis
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!