Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A "kövérebb" férfiaknak is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "kövérebb" férfiaknak is van nálatok esélye, csajok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 19:22
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Hát fura.Az mondjuk nem fura, hogy a többség nem rajong a vékony pasikért, de az hogy a csajok többségének tetszedjen az én hasam(189cm 96kg), két kicsi párnával az oldalamon azt nehezen hiszem.Mindig azon vagyok, hogy leadjam,hasizom gyakorlattal,mert nem épp szép látvány uszodába például.
2011. márc. 23. 10:50
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejön (Mondjuk ilyen 180/90-100, vagy hasonló arányban)

Az viszont azért zavaró, hogy a lányok ezt így elfogadják, de ha egy nő "kövérebb" (mondjuk 70 kg körül), akkor már egyből le van szólva, és ássa el magát.

Kicsit igazságtalan a dolog, de lehet, hogy csak én látom rosszul...

2011. márc. 23. 11:19
 33/48 anonim ***** válasza:
Ha csak a külsőt vennénk alapul, akkor azt mondanám, hogy csakis azoknak, akiken van mit fogni. Mondjuk egy hatalmas hájtömeg, aki alig tud mozogni és két lépés után izzad, mint ama bizonyos ló, nem tetszik. De azért legyen pocija és ne csak mutatóba, hanem láthatóan. :)
2011. márc. 23. 11:26
 34/48 anonim ***** válasza:
45%

AZ én párom magas és nagyon vékony (hiába főzök rá)szerencsére súlybeli hiányosságait máshol pótolja elég rendesen ;)

A kövér pasikkal kapcsolatosan az a tapasztalatom,hogy neki a farkuk mert föl a háj és a farkuk elég kicsi és hát a hordótól oda sem fér a puncihoz. szóval pfff.. 22L

2011. márc. 23. 12:14
 35/48 anonim ***** válasza:
Jah még annyit, hogy a balesete óta nem képes meghízni, nem valami agyon gyantázott műfaszi :) 22L
2011. márc. 23. 12:16
 36/48 anonim ***** válasza:

Szerinted ez a válasz hasznos.

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:19

Üzenem, hogy teljesen igazad van, már csak azt kellene megtudni, hogy fiúként nyilatkozol vagy lányként?

80 kg-os vagyok 175cm magas és mivel a "normális" ebben az abberált világban a 40kg így dagadtnak érzem magam, még jó, hogy van párom,aki elfogad és szeret és uygan ezt elmondhatom a barátaimról is. 22L

2011. márc. 23. 12:19
 37/48 anonim ***** válasza:
Tényleg miért nem mondják, hogy maci lány..:D Miért csak fiúknál van ez?.. A kérdésre válaszolva maci jöhet, kucu nem..
2011. márc. 23. 12:19
 38/48 anonim ***** válasza:

ma 12:19

Lány vagyok.

Igazából az akaszt ki, mikor ide feltöltenek kb 60-65 kg-os lányok képeket magukról, és egyből zsírdisznóznak a válaszolók.

2011. márc. 23. 12:22
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam sovány,vékony és sok csaj akadt aki elfogadott volna, az arcom miatt(szimpatikus féle vagyok).5 évre rá, rendbe tettem magam anyagilag,jó meló,stressz szinte 0 és hiztam 20 kilót.Igaz van egy kis pocakom, de inkább így mintsem ahogy régen amikor vézna voltam...
2011. márc. 23. 12:23
 40/48 anonim ***** válasza:
Igen, az valóban idegesítő.. Én a kucut már a 120 kgos és a feletti pasikra használom.. De szerintme ez még kevésbé sértő mint a zsírdisznó.. Azt senkire se mondanám, főleg nem nőkre.. A 60-65 kg pedig (centitől függően) de egyáltalán nem a sok kategóriába számít..
2011. márc. 23. 12:24
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!