Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "kövérebb" férfiaknak is van nálatok esélye, csajok?
Nekem bejön (Mondjuk ilyen 180/90-100, vagy hasonló arányban)
Az viszont azért zavaró, hogy a lányok ezt így elfogadják, de ha egy nő "kövérebb" (mondjuk 70 kg körül), akkor már egyből le van szólva, és ássa el magát.
Kicsit igazságtalan a dolog, de lehet, hogy csak én látom rosszul...
AZ én párom magas és nagyon vékony (hiába főzök rá)szerencsére súlybeli hiányosságait máshol pótolja elég rendesen ;)
A kövér pasikkal kapcsolatosan az a tapasztalatom,hogy neki a farkuk mert föl a háj és a farkuk elég kicsi és hát a hordótól oda sem fér a puncihoz. szóval pfff.. 22L
Szerinted ez a válasz hasznos.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:19
Üzenem, hogy teljesen igazad van, már csak azt kellene megtudni, hogy fiúként nyilatkozol vagy lányként?
80 kg-os vagyok 175cm magas és mivel a "normális" ebben az abberált világban a 40kg így dagadtnak érzem magam, még jó, hogy van párom,aki elfogad és szeret és uygan ezt elmondhatom a barátaimról is. 22L
ma 12:19
Lány vagyok.
Igazából az akaszt ki, mikor ide feltöltenek kb 60-65 kg-os lányok képeket magukról, és egyből zsírdisznóznak a válaszolók.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!