Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan közöljem a barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem a barátommal hogy már készen állok a szexre?

Figyelt kérdés

Már fél éve vagyok együtt a barátommal és nagyon szeretem. Rengeteg barátom volt eddig, de még senkinél nem éreztem ilyet.Arra vágyom hogy vele lehessek.

Segítsetek hogy közöljem vele, mert ő nagyon odafigyel rám , de én nem tudom hogy ő készen áll-e.

Segítsetek lécci!!

2009. febr. 21. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Fogj 1 csomag gumit és nyomd a kezébe...
2009. febr. 21. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Leülsz vele beszélgetni és elmondod a vágyaid. Kérdezd meg, ő mit gondol a szexről. Felkészült-e már rá. Egy rendes kapcsolatban a szex is téma és a felek tudnak róla beszélgetni. AZ ilyen beszélgetések során simán kiderül, ki mire, mikor vágyik.

Másik lehetőség, hogy petting közben előkapsz egy óvszert, de egy picit kevésbé meglepőbb, ha egy közös vásárlás során az óvszerek felé kalandoztok és elkezded nézegetni, kérdezgetni, hogy neki melyik tetszene.

2009. febr. 21. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"de még senkinél nem éreztem ilyet.Arra vágyom hogy vele lehessek." - Ezt te írtad, valami hasonlót fogalmazzál meg, és mond meg neki. Többnyire ez nem a fiúkon szokott múlni, lehet már ő is vár rád.

Drukkolok!

2009. febr. 21. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Megkérdezhetem, h mennyi idősek vagytok? Mert azért ezek a tanácsok szépek meg jók, de a kortól is sok minden függhet. Na meg attól, h van -e már tapasztalatotok, esetleg mindkettőtöknek ez lenne az első?
2009. febr. 21. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
csak annyit mondj neki hogy kivanod es tudja o mit mire gondolsz nalam bejot sok sikert
2009. febr. 21. 19:03
 6/7 A kérdező kommentje:
én még szűz vagyok, de ő nem vagyis úgy tudom, de még ilyesmiről egy szó sem esett nem is beszéltünk ilyesmiről, és nem tudom h felhozzam-e neki a témát egyáltalán vagy legyek türelmes és várjak amíg ő említi vagy utal rá
2009. febr. 22. 15:24
 7/7 anonim válasza:
sztem mond el neki,hogy készen állsz,mert ha nem szűz akkor várja hogy szólj neki.Amúgy tudja hogy szűz vagy?
2009. júl. 21. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!