Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem a barátommal hogy már készen állok a szexre?
Már fél éve vagyok együtt a barátommal és nagyon szeretem. Rengeteg barátom volt eddig, de még senkinél nem éreztem ilyet.Arra vágyom hogy vele lehessek.
Segítsetek hogy közöljem vele, mert ő nagyon odafigyel rám , de én nem tudom hogy ő készen áll-e.
Segítsetek lécci!!
Leülsz vele beszélgetni és elmondod a vágyaid. Kérdezd meg, ő mit gondol a szexről. Felkészült-e már rá. Egy rendes kapcsolatban a szex is téma és a felek tudnak róla beszélgetni. AZ ilyen beszélgetések során simán kiderül, ki mire, mikor vágyik.
Másik lehetőség, hogy petting közben előkapsz egy óvszert, de egy picit kevésbé meglepőbb, ha egy közös vásárlás során az óvszerek felé kalandoztok és elkezded nézegetni, kérdezgetni, hogy neki melyik tetszene.
"de még senkinél nem éreztem ilyet.Arra vágyom hogy vele lehessek." - Ezt te írtad, valami hasonlót fogalmazzál meg, és mond meg neki. Többnyire ez nem a fiúkon szokott múlni, lehet már ő is vár rád.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!