Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Eltuloztam hogy rosszul esett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltuloztam hogy rosszul esett nekem? Tegnap este a baratomnak "kedveskedtem" szajjal es kezzel. Egyszer lelankadt neki.

Figyelt kérdés

meg kozben bevolt csukva a szeme..mondogatta, hogy milyen jo, de csak ugy felalomban. Azt hittem faradt es beken hagytam. Erre o csak annyit mondott faj a feje. Kb. 5 perccel kesobb hozzam ert es elkezdte simogatni magat..erre egybol felallt es minden oke volt.

Nekem azert esett rosszul, mert en mindent elkovettem, hogy jo legyen, de arra nem reagalt csak ha o ert magahoz.Am igy utolag ugy erzem eltuloztam. Mit gondoltok errol?

2011. márc. 15. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
azzt, hogy nem értesz a szopáshoz.
2011. márc. 15. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen ez valószínű... csak épp akkor nem az a megoldás, hogy akkor magának csinálja, hanem rávezet téged. Ha magától nem, kérdezz rá, hogy esik jobban neki, hogy csináld.
2011. márc. 15. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem változtatnod kell a módszereden. Légy bátor, és kérdezd meg tőle, hogy szereti a legjobban...mit kell tenned, hogy a legjobb legyen neki. Hidd el, ezért nem fog megsértődni, egyszerűen csak válaszol, és egyrészt te megtanulod, hogy közeledj hozzá, másrészt neki is sokkal jobb, és minden rendbejön. Nem túlzod el a dolgokat, mert ez rengeteg párnál probléma. A titok csupán 1 dolog: a kommunikáció...a lehető LEGŐSZINTÉBBEN!
2011. márc. 15. 12:49
 4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom, mi lehet a problema... elsonek is lehet igaza, persze, csak, hogy nem vagyok mar kezdo..es eddig mukodott. Meg ebben a kapcsolatban is. Kicsit most hulyen ereztem magam, hogy elkezdte maganak csinalni... arra amit en csinaltam ellenben negativan reagalt.
2011. márc. 15. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:

ez nem tudatosan befolyasolhato dolog, az a szerv teljesen oszinten jelzi hogy mennyire vagy ugyes :)

semmi gond, gyakorolj, fog az menni, meg ugye nem te erzed, szoval ki kell tanulnod hogy jo.

2011. márc. 15. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeri alkalom, ne csinálj ügyet belőle. Mással is előfordul, hogy egy-egy pillanatra lelankad (fáradt, nincs jól stb) aztán összeszedi magát.
2011. márc. 15. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!