Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja meg egy férfi a feleségét?
Figyelt kérdés
Milyen indokot tudtok mondani egy huszonéve házas férfi, akinek állítólag jó a házassága, vannak mindennapos veszekedések (de az minden házasságban szerintem), és szexelnek is rendszeresen (lehet nem olyan gyakran mint régen, de ez is normális)! Akkor miért csalja meg?2011. márc. 14. 12:41
21/21 A kérdező kommentje:
Toleráns vagyok, és szeretem!!! De vonatkoztassunk el tőlem! Visszatérnék a kérdésre, hogy ha minden rendben van egy házasságában, miért csalja meg a férfi a nőt, ha nincs, akkor miért nem hagyja ott? Mik az okok egy férfinél??? Mert én nőként csak érzelmekkel tudok lefeküdni valakivel! Ez férfiaknál nincs igazán így! De mégis kell szerintem nyomós indok, amiért másfelé kacsintgat valaki (és mivel nem vagyunk állatok, hogy ne tudjunk a szexuális vágyainknak parancsolni, nem hiszem hogy csak vadászösztönnel magyarázható, ez inkább gyenge mentség amivel ha kiderül mégsem bántja meg annyira a nőt, hogy nem élvezi vele)! Na erre lennék kiváncsi! Férfiaktól leginkább!
2011. márc. 14. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!