Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja meg egy férfi a feleségét?
Figyelt kérdés
Milyen indokot tudtok mondani egy huszonéve házas férfi, akinek állítólag jó a házassága, vannak mindennapos veszekedések (de az minden házasságban szerintem), és szexelnek is rendszeresen (lehet nem olyan gyakran mint régen, de ez is normális)! Akkor miért csalja meg?2011. márc. 14. 12:41
1/21 anonim 

válasza:

Talán ő nem tartja olyan jónak a házasságát.
2/21 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy jónak mondható a házassága, de tudom, hogy már egy éve biztosan csalja a feleségét, és nem igazán értem az okát!
2011. márc. 14. 12:47
3/21 anonim 

válasza:

Miért csalja meg egy nő a férjét?
4/21 anonim 

válasza:

Azért amiért a nők is megteszik ugyanezt.
Vagy mert:
- Mégsem annyira rendszeres az a szex
- Elsárkányosodott az asszony
- Valamiért megútálta a nőt
- A nő uralkodni akar rajta
- Mindent jobban akar tudni a feleség
- Mindenben az asszony akar egyedül dönteni
- Rájött hogy csak a pénz miatt kell az asszonynak
- Meghízott a feleség
- Túlságosan el van telve magától a nő
- Nem kapja meg az ágyban, amire szüksége volna
- Stb.
5/21 anonim 

válasza:

Esetleg gyenge jellem. Nem tud parancsolni az ösztöneinek.
6/21 anonim 

válasza:

mert ez a normális. egy férfi férfi, nem tehet róla, ösztönös.
7/21 anonim 

válasza:

Egyetértek a 12:52essel. Szerintem is ezek a gyakori kiváltó okok. (Nem mentség.)
8/21 anonim 

válasza:

Kedves kérdező! Te nem vagy felesége és nem vagy maga a férfi sem. Vagyis nem értem, miért kéne tudnod a pontos okát. Semmi közöd hozzá. Rengetegféle oka lehet, ahogy fentebb már sorolták, attól kezdve, hogy a férfi gerinctelen, addig, hogy a felesége egy házisárkány.
9/21 anonim 

válasza:

Esetleg az vagy, akivel csalja? :)
10/21 A kérdező kommentje:
Velem csalja egy éve:(! Nem vagyok büszke rá..., de szeretem ezt a férfit nagyon!
2011. márc. 14. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!