Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalja meg egy férfi a feleségét?
Figyelt kérdés
Milyen indokot tudtok mondani egy huszonéve házas férfi, akinek állítólag jó a házassága, vannak mindennapos veszekedések (de az minden házasságban szerintem), és szexelnek is rendszeresen (lehet nem olyan gyakran mint régen, de ez is normális)! Akkor miért csalja meg?2011. márc. 14. 12:41
11/21 anonim 

válasza:

Hehe. Szóval a fenti válaszok egyike.
12/21 A kérdező kommentje:
Ha viszont olyan rossz a házassága miért nem válik el? Tudom, hogy ez így nagyon kényelmes, meg minden..., de akkor is ezt meddig lehet Így csinálni? Egyébként nem az a gerinctelen típus...!
2011. márc. 14. 13:19
13/21 anonim 

válasza:

Pedig mégis gerinctelen, megkapja tőled az újdonságot, de az asszony otthon elé teszi az ételt, stb. Mi ez, ha nem gerinctelenség.
14/21 anonim 

válasza:

Ezt a legkevésbé mi fogjuk tudni megválaszolni.
15/21 anonim 

válasza:

Gondold át, jó-e neked így. Egy ismerősömet 17 évig hülyített egy nős pasas. Mindig mondta, hogy 1-2 év múlva válik. Nem vált. Közben annyi idő elment, hogy a nőnek se családja, se gyerekei nem lettek :S
Miért válna? Ahhoz szerintem elég rossz házasság kell. Vagyonmegosztás (elég nehéz dolog), ritkábban láthatná a gyerekeit, tartásdíj stb...
16/21 A kérdező kommentje:
Gyereke már felnőtt, kirepült..., (nem mennék bele, ha kiskorú gyereke lenne,és szétrombolnék vele egy egész családot) Tudom milyen egy válás sajnos..:( Nem nagyon hiteget, megbeszéltük, hogy inkább ne mondjon semmit, ami nem igaz, vagy nem tud teljesíteni! Tartjuk magunkat hozzá...! De mégis mennyit érdemes várnom rá? Segítsetek:(
2011. márc. 14. 14:17
17/21 anonim 

válasza:

Utal valami cselekedet arra hogy válna? Vagy csak a jelszavak és jelmondatok vannak? Egyáltalán beszél neked valamit a feleséggel való viszonyáról?
18/21 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva sokat kockáztat amikor találkozunk, sms-ek, képek rólam, telefonos beszélgetések, e-mailek! Nem tudom ez mennyit számít! Nem beszédes, inkább a tettek embere! Úgy érzem szeret, de fél valamitől! Feleségével való viszonyáról ritkán beszél, ha valamire rákérdezek!
2011. márc. 14. 15:27
19/21 anonim 

válasza:

Lassan ki kellene találnia, hogy ez csak egy kaland neki vagy nem. Pasik nagy része attól még nem válna, hogy van még valakije. De ha nem beszél...
20/21 anonim 

válasza:

Hát szerintem a korábban leírt válaszok miatt már útálja az asszonyt, de nem tud kilépni a kapcsolatból, mert akkor elveszítené vagyonának nagy részét és vele az egzisztenciáját is.
Bár azt nem tudom, hogy te miként tudod tolerálni, hogy ugyanazzal a szerszámmal dunak, amivel egy másik nőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!