Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csalja meg egy férfi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalja meg egy férfi a feleségét?

Figyelt kérdés
Milyen indokot tudtok mondani egy huszonéve házas férfi, akinek állítólag jó a házassága, vannak mindennapos veszekedések (de az minden házasságban szerintem), és szexelnek is rendszeresen (lehet nem olyan gyakran mint régen, de ez is normális)! Akkor miért csalja meg?
2011. márc. 14. 12:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hehe. Szóval a fenti válaszok egyike.
2011. márc. 14. 13:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Ha viszont olyan rossz a házassága miért nem válik el? Tudom, hogy ez így nagyon kényelmes, meg minden..., de akkor is ezt meddig lehet Így csinálni? Egyébként nem az a gerinctelen típus...!
2011. márc. 14. 13:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Pedig mégis gerinctelen, megkapja tőled az újdonságot, de az asszony otthon elé teszi az ételt, stb. Mi ez, ha nem gerinctelenség.
2011. márc. 14. 13:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Ezt a legkevésbé mi fogjuk tudni megválaszolni.
2011. márc. 14. 13:25
 15/21 anonim ***** válasza:

Gondold át, jó-e neked így. Egy ismerősömet 17 évig hülyített egy nős pasas. Mindig mondta, hogy 1-2 év múlva válik. Nem vált. Közben annyi idő elment, hogy a nőnek se családja, se gyerekei nem lettek :S

Miért válna? Ahhoz szerintem elég rossz házasság kell. Vagyonmegosztás (elég nehéz dolog), ritkábban láthatná a gyerekeit, tartásdíj stb...

2011. márc. 14. 13:52
 16/21 A kérdező kommentje:
Gyereke már felnőtt, kirepült..., (nem mennék bele, ha kiskorú gyereke lenne,és szétrombolnék vele egy egész családot) Tudom milyen egy válás sajnos..:( Nem nagyon hiteget, megbeszéltük, hogy inkább ne mondjon semmit, ami nem igaz, vagy nem tud teljesíteni! Tartjuk magunkat hozzá...! De mégis mennyit érdemes várnom rá? Segítsetek:(
2011. márc. 14. 14:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Utal valami cselekedet arra hogy válna? Vagy csak a jelszavak és jelmondatok vannak? Egyáltalán beszél neked valamit a feleséggel való viszonyáról?
2011. márc. 14. 14:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva sokat kockáztat amikor találkozunk, sms-ek, képek rólam, telefonos beszélgetések, e-mailek! Nem tudom ez mennyit számít! Nem beszédes, inkább a tettek embere! Úgy érzem szeret, de fél valamitől! Feleségével való viszonyáról ritkán beszél, ha valamire rákérdezek!
2011. márc. 14. 15:27
 19/21 anonim ***** válasza:
Lassan ki kellene találnia, hogy ez csak egy kaland neki vagy nem. Pasik nagy része attól még nem válna, hogy van még valakije. De ha nem beszél...
2011. márc. 14. 15:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a korábban leírt válaszok miatt már útálja az asszonyt, de nem tud kilépni a kapcsolatból, mert akkor elveszítené vagyonának nagy részét és vele az egzisztenciáját is.

Bár azt nem tudom, hogy te miként tudod tolerálni, hogy ugyanazzal a szerszámmal dunak, amivel egy másik nőt is.

2011. márc. 14. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!