Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez ki mit szól? Sok választ várok (főleg fiúk válasza érdekelne, de lányok is írhatnak. )
Tegyük fel van egy huszonéves lány.
van pár olyan fiú akivel jóban van, de az egyikkel különösebben nagyon megvannak. a lány is érez iránta valami nem szerelmet..inkább olyat, hogy megtud benne bízni és hogy nagyon kedveli a srácot, felnéz rá... de mivel a lány sokat csalódott
vagy nem szereti elkötelezni magát ,
vagy mert nehezen esik szerelembe, ezért megkérdezi a fiútól, hogy mit szólna hozzá, hogy ha csak egy olyan kapcsolatban lennének benne, ahol nem fontos annyira a szerelem csak a testiség lenne a dominánsabb kettejük között. viszont meglenne a kellő tisztelet egymás felé, és a megértés is.
szóval alapjában véve nem lenne érzelem nélküli kapcsolat, ahol csak a szex a fontos.
és a fiúnak pedig nincs senkije. a lánynak pedig nem volt kapcsolata még, tehát szűz.
Ti , fiúk, mit szólnátok hozzá ha egy lány ezzel állna hozzátok oda ? Rib@ncnak néznétek őt, és elutasítanátok vagy kihasználnátok?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:12
Gondolom még olyanról nem hallottál, aki nehezen tud szerelmes lenni. én is ilyen vagyok. és nem vagyok a párkapcsolat ellen sem. csak egyszerűen így érzem jónak. Viszont törődni és figyelni másra szeretek. de ez nem egyenlő a szerelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!