Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ehhez ki mit szól? Sok választ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez ki mit szól? Sok választ várok (főleg fiúk válasza érdekelne, de lányok is írhatnak. )

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy huszonéves lány.

van pár olyan fiú akivel jóban van, de az egyikkel különösebben nagyon megvannak. a lány is érez iránta valami nem szerelmet..inkább olyat, hogy megtud benne bízni és hogy nagyon kedveli a srácot, felnéz rá... de mivel a lány sokat csalódott

vagy nem szereti elkötelezni magát ,

vagy mert nehezen esik szerelembe, ezért megkérdezi a fiútól, hogy mit szólna hozzá, hogy ha csak egy olyan kapcsolatban lennének benne, ahol nem fontos annyira a szerelem csak a testiség lenne a dominánsabb kettejük között. viszont meglenne a kellő tisztelet egymás felé, és a megértés is.

szóval alapjában véve nem lenne érzelem nélküli kapcsolat, ahol csak a szex a fontos.

és a fiúnak pedig nincs senkije. a lánynak pedig nem volt kapcsolata még, tehát szűz.

Ti , fiúk, mit szólnátok hozzá ha egy lány ezzel állna hozzátok oda ? Rib@ncnak néznétek őt, és elutasítanátok vagy kihasználnátok?

2011. márc. 13. 19:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:12

Gondolom még olyanról nem hallottál, aki nehezen tud szerelmes lenni. én is ilyen vagyok. és nem vagyok a párkapcsolat ellen sem. csak egyszerűen így érzem jónak. Viszont törődni és figyelni másra szeretek. de ez nem egyenlő a szerelemmel.

2011. márc. 13. 20:15
 12/17 A kérdező kommentje:
persze ez igaz, nem nagyon különbözik egy normál kapcsolattól csak annyiban, hogy nem biztos, hogy szerelemmel végződik. ami nekem nem baj. túl sok olyan van körülöttem ami negatív példa.de ebbe nem megyekb ele.
2011. márc. 13. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
De szerelem nélkül hajlandó vagy a lehető legintimebb dologban részesíteni a másikat? Hát már bocsi, de akkor is az a véleményem, hogy szörnyű, hogy ez ma divat... Én csak azzal szeretkezek, akit tiszta szívemből szeretek, másnak nincs joga hozzá, hogy ezt megkaphassa tőlem, vagyok ennyire büszke, és igényes.
2011. márc. 13. 20:19
 14/17 A kérdező kommentje:
A szerelem elmúlik egy idő után marad helyette csak a szeretet. Tehát nem érzések nélkül csinálnám.
2011. márc. 13. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
szerintem ha találsz ilyen pasit akinek pont ez kell, akkor hajrá! Amugy meg bolondságnak tartom. Én spec soha nem mennék bele ilyenbe 24
2011. márc. 13. 20:46
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
Nem lenne rossz. Csak szex és semmi elszámoltatás, féltékenykedés és a többi felesleges érzelem.
2011. márc. 14. 06:03
 17/17 anonim ***** válasza:
49%
nekem direkt tetszik a dolog :) csak sajnos kevés ilyen van
2011. márc. 14. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!