Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ehhez ki mit szól? Sok választ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez ki mit szól? Sok választ várok (főleg fiúk válasza érdekelne, de lányok is írhatnak. )

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy huszonéves lány.

van pár olyan fiú akivel jóban van, de az egyikkel különösebben nagyon megvannak. a lány is érez iránta valami nem szerelmet..inkább olyat, hogy megtud benne bízni és hogy nagyon kedveli a srácot, felnéz rá... de mivel a lány sokat csalódott

vagy nem szereti elkötelezni magát ,

vagy mert nehezen esik szerelembe, ezért megkérdezi a fiútól, hogy mit szólna hozzá, hogy ha csak egy olyan kapcsolatban lennének benne, ahol nem fontos annyira a szerelem csak a testiség lenne a dominánsabb kettejük között. viszont meglenne a kellő tisztelet egymás felé, és a megértés is.

szóval alapjában véve nem lenne érzelem nélküli kapcsolat, ahol csak a szex a fontos.

és a fiúnak pedig nincs senkije. a lánynak pedig nem volt kapcsolata még, tehát szűz.

Ti , fiúk, mit szólnátok hozzá ha egy lány ezzel állna hozzátok oda ? Rib@ncnak néznétek őt, és elutasítanátok vagy kihasználnátok?

2011. márc. 13. 19:43
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
mi lenne a véleményetek egy ilyen lányról?
2011. márc. 13. 19:44
 2/17 anonim ***** válasza:
38%

Hááát...

Ha hozzám így jönne oda egy csaj, én tutira elküldeném.

Persze ez függ a sráctól is.

2011. márc. 13. 19:47
 3/17 anonim ***** válasza:
48%

Teljesen korrekt!

Bármi kialakulhat még,az, hogy a srác kihasználja, az ki van zárva sztem( ebben az esetben!). Mindenkinek jó, nem ismeretlenek egymásnak, és mondom, bármi kialakulhat, de lehet olyan is, hogy a szex terén az amúgy jó barátok nem értik meg egymást és emiatt vége lehet a barátságnak.

De hajrá:)

2011. márc. 13. 19:48
 4/17 A kérdező kommentje:

1.vsz.:

csak kérdezem kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy

mi alapján küldenéd el a lányt?

2.vsz.:

ez igaz, bármi kialakulhat kettejük között. akármi.

2011. márc. 13. 19:50
 5/17 anonim ***** válasza:
48%
ez felettébb érdekes kérdés! alapvetően nem vagyok a híve ezeknek a szexkapcsolatoknak, DE! én is úgy vagyok, hogy baromira nem tudok és szeretnék megbízni senkiben sem, és kedvem sincs ahhoz, hogy megismerjek valakit, viszont nyilván hiányzik a testiség, így ebben a helyzetben amit felvázoltál ha én lennék a pali, erősen elgondolkoznék.
2011. márc. 13. 19:50
 6/17 anonim ***** válasza:
48%
Nem hiszem hogy sok olyan fiú van aki elküldene vagy le rib@ancozna.Meg valószínű hogy később nem csak testi kapcsolat lenne.
2011. márc. 13. 19:53
 7/17 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem odaírni, hogy persze alap lenne, hogy nemcsak annyira jönnének , hogy szex és ennyivel levan tudva...pl a lány mondjuk szívesen és sokat törődne a fiúval, figyelmes lenne vele.
2011. márc. 13. 19:53
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha amúgy kicsit is bejön, ott helyben megcsókolnám :)
2011. márc. 13. 20:10
 9/17 anonim ***** válasza:
Suna vagy,kérdező?
2011. márc. 13. 20:10
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

Már hányingerem van ezektől a csak szex dolgoktól, az igénytelenség ne továbbja. Áruld már el nekem, ha te magad írod, hogy figyelmesség, törődés lenne, meg nemcsak szex, akkor ugyan miben különbözik ez egy normális kapcsolattól?

Meg nem akarsz elköteleződni, mindenki úgy kezeli a kapcsolatot mintha az valami börtön lenne, érdekes én kimondottan élvezem és nem lennék senkinek sem a használati tárgya csak a szex kedvéért.

2011. márc. 13. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!