Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm engem jelölt meg szexpartnernek. Most mi legyen?
Ezt akartam már első kérdésnek is feltenni, de még nagyon haboztam, hogy érdemes e ezt itt megkérdeznem. Van egy barátnőm szintén 20 év körüli de csak pár héttel fiatalabb nálam. Szintén világos szőke. Jó barátnők vagyunk. Idáig minden hülyeségben benne voltam amit kitalált, de 2 hete elhagyta őt a barátja mert állítólag megunták egymást :S
Erre ő most kitalálta, hogy nincs kedve másik barátot keresni és inkább a baráti körében keres magának valakit. Jól tudja, hogy én még egy fiúval sem feküdtem le, de volt már udvarlóm nem is egy. Neki konkrétan az jár a fejében, hogy az ágyasa lehetnék és segédeszközökkel kényeztethetném őt az ágyban. Egy felcsatolható pénisszel. Cserébe ő is a kedvemre tenne és így ellehetnénk amíg nem talál magának valami srácot.
Nektek mi a véleményetek erről? Belevágjak?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!