Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm engem jelölt meg szexpartnernek. Most mi legyen?
Ezt akartam már első kérdésnek is feltenni, de még nagyon haboztam, hogy érdemes e ezt itt megkérdeznem. Van egy barátnőm szintén 20 év körüli de csak pár héttel fiatalabb nálam. Szintén világos szőke. Jó barátnők vagyunk. Idáig minden hülyeségben benne voltam amit kitalált, de 2 hete elhagyta őt a barátja mert állítólag megunták egymást :S
Erre ő most kitalálta, hogy nincs kedve másik barátot keresni és inkább a baráti körében keres magának valakit. Jól tudja, hogy én még egy fiúval sem feküdtem le, de volt már udvarlóm nem is egy. Neki konkrétan az jár a fejében, hogy az ágyasa lehetnék és segédeszközökkel kényeztethetném őt az ágyban. Egy felcsatolható pénisszel. Cserébe ő is a kedvemre tenne és így ellehetnénk amíg nem talál magának valami srácot.
Nektek mi a véleményetek erről? Belevágjak?
Az egyik srác aki felkeresett pm -ben megkért, hogy írjam le neki mi történt tegnap este. Gondoltam ti sem maradhattok ki az eseményekből. Mivel "Kovpet" azt írta kötelező, ezért íme:
"Igen, jót nevetgéltünk meg szórakoztunk. Akkor elmesélem neked:
Tehát, tegnap amikor elmentél, már kopogtatott a barátnőm az ajtómon, de nem hallottam semmit sem mert szólt a zene a szobámban, majd csengetett.
Beengedtem. Meglepett, egy táska volt nála benne egy doboz és egy üveg bor. Gondolom, hogy fellazuljunk előtte, mert ő sem csinálta még lánnyal. Egyből elkezdtünk iszogatni, meg beszélgettünk a régi marhaságainkról amiket a koleszban megmertünk csinálni. Fél óra múlva, bekísértem a szobámba. Ott mondta, hogy vetkőzzek le bugyira és hogy próbáljuk rám a műpéniszt amit áthozott magával. Amikor előrántotta a dobozból egyszerűen nem bírtam magammal. Elkapott a nevetés, de rendesen xD
Egy 14 centiméter hosszú bőr színű műpéniszt vett elő, még csak nem is volt vastag és mellé valami övet. Aztán leült az ágyra szerelgetni, végül odahívott, hogy rám adja, miután én levetkőztem. Nagy nehezen sikerült úgy felcsatolni, hogy ne csússzon le és ne álljon furán. Ez eléggé relatív ez esetben, fogalmam sem volt, hogyan kell rajtam ennek a műtestrésznek állnia xD
Aztán ő is levette a naciját, a felsőjét, meg a bugyiját. Majd szépen odafeküdt az ágyamra és odahívott magához, hogy üljek le mellé. Kacarászva megkérdeztem: "Most mi lesz?".
Erre ő nevetve: "Tudod, az a helyzet, hogy nem hoztam síkosítót és neked kell benedvesítened engem." Én csak nevettem rajta, mert nem vettem őt komolyan. Mindig hülyéskedik. Majd megmutatta a táskáját, hogy tényleg nem hozta. Ekkor tátott szájjal néztem a táskája fenekére. Ő erre teljesen komoly arccal: "Gyere szépen, kinyalsz én meg leszoplak." fél perc csend majd nevettünk rajta.
Ez ment úgy negyedórán keresztül, egyszerűen nem bírt engem rávenni, hogy kinyaljam őt :-D
Mondtam neki, hogy nem vagyok "leszbi", nem nyalogatom őt ott lent :P
"Rendben van". Majd durcásan nekilátott magának csinálni. Simogatta a punciját és nyálazta az ujjait közben kicsit fogdosta a melleit. Megkért, hogy legalább ne nézzem annyira passzívan, segítsek be mert nem bír benedvesedni és így egész este itt ülhetünk és nézegethetjük egymást.
Ezzel rávett, hogy simogassam a melleit. Majd, ahogy nekem is, neki is megmerevedtek a mellbimbói még a csiklója is megmerevedett éreztem, amikor odanyúltam neki.
Utána már nem érdekeltek a gátlásaim, Nagyon nedves lett a bugyim és álltak nekem is mellbimbóim. Nagyon felizgultam én is és odatettem a nyelvemet. Kicsit más íze volt mint amire számítottam. Inkább pisi ízű volt először :S Végül meg "punci" ízű. Ezt nem lehet leírni, hogy az milyen, olyan mint a nedves bőr, csak van aromája ("íze") is egy picit meg folydogál közben a hüvelyváladéka is az meg édeskés ízű inkább mint a nyál. Én csak így tudom leírni, hogy milyen, de biztos vannak tapasztaltabb és jobb írás tudású emberek akik eltudják ezt magyarázni :-)
2 perc múlva, elhessegetett a puncijától és feldugta magának a középső ujját, hogy megnézze ki e tágult. Ezután hátat fordított, ráfeküdt a párnáimra és megkért, hogy most a lehető legóvatosabban toljam be ezt a pici műpéniszt neki és lassan ki be mozgassam. Miközben ő izgatta a csiklóját. Kis ideig csináltam úgy hogy odahajoltam a hátsójához és betettem a puncijába. Gondolom ahogy a fiúk szokták, de meguntam, hogy az egész testemmel mozognom kell ehhez, így kivettem a műpéniszt a tokjából és inkább kézzel nyomkodtam a puncijába. Ez az egész 4 percig tartott, hangosan nyögött nekem. Nem volt becsukva az ajtó sem. Visszhangzott a lakásban a folyosón az egész :D Aztán végül nyögött még párat és lecsúszott a párnáról. Kicsit feküdt még az ágyamban, majd felpattant megpuszilt és megkért, hogy ne küldjem haza, mert ugyanis ő itt akar aludni velem. Mondtam, hogy rendben de csak akkor, ha már békén hagy mert a kezem és a csípőm már görcsben voltak. Megizzasztott a művelet sor de rendesen xD Ezért a kellemes "dugásért" nem kértem tőle semmit sem csak, hogy nyugovóra térjek békességgel, mert már 21:49 volt, amikor megnéztem a számítógépemen az időt. Nekem meg másnap iskola."
Húú, ez nagyon jó lett! :)
Köszi! :)
fúú nagyon nagyok vagytok...:P
ilyet nem minden nap olvas az ember :P
terveztek még ilyet??
Örülök, hogy tetszett. Igazából nem akartam kiírni, de Kovpet hozzászólása kicsi bátorságot adott :)
Egyelőre nem tervezek ilyesmit, de szerintem ő élvezte és úgy egyeztünk meg, hogy én helyettesítem a fiúját. Így nem tudni :D
Kicsit lököttek vagytok, hallod. :D Ha nincs éppen pasi kéznél, akkor megdugjátok egymást. :D
De a lényeg, hogy úgy tűnik, szerencsésen alakult, mert te is felizgultál a testétől, és élvezted. :)
És most? Megtartjátok ezt a szereposztást, hogy te vagy a pasi, és ő a csaj, vagy cseréltek, és ő is fog nyalni? :D
Még privátban is felkerestek? Ebböl látszik mennyi eszetlen van ezen a földön.
Ilyeneket benyelnek az emberek, hihetetlen. Tényleg ez való nekik, ezoizé, távgyógyítás, jóslás éjjel kettőkor percenként 500-ért, stb.
De ezek között én hogy lehetek szegény? Csak ezt nem értem.
Tudom, hogy lököttek vagyunk. Már jó ideje hülyeségeket csinálunk unalmunkban :D Csütörtökön megint összejövünk, mert tegnap már sms -ben zaklatott, hogy mi van rajtam meg hogy küldjek képet a bugyimról, ami rajtam van :D Természetesen ment a kép xD
Utolsó hozzászóló. Nem tudom miről beszélsz. Nem tartozik a kérdéshez. Azért adtam egy Thumps Up! -ot xD
Minden jót!
Arról beszélek hogy ezt a sületlenséget amivel traktálod őket van egy réteg amelyik halálosan elhiszi. Nem rólad szól, te jól csinálod, hanem az ő ostobaságukról, hogy ezt rendesen elképzelik hogy ez valós, privátot küldözgetnek, érdeklödnek lesz e még további akció, stb.
Nekem az a tippem - temészetesen azontúl hogy nem igaz a sztori - hogy nem is lánnyal levelezgetnek szerencsétlenek. Ezek után már tényleg a telefonos jóslás a következő szint.
Utolsó, én csak azt tudom mondani neked, hogy a kérdező névvel kommentel, és ha rákeresel, van az oldalon egy csomó más, normális kérdése is, amik ráadásul passzolnak egymáshoz, nincs bennük ellentmondás. Ettől függetlenül persze továbbra is mondhatod, hogy kamu, de azért elég kevéssé valószínű, hogy valaki heteket szánjon egy komplett alteregó kiépítésére ezen az oldalon csak úgy poénból, amikor semmi előnye nem származik belőle.
Úgyhogy én egyelőre hiszek neki, és engem speciel érdekelne majd a csütörtöki napról is egy hasonló leírás, mint a fenti. :D Ha lehet róla szó. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!