Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm engem jelölt meg szexpartnernek. Most mi
legyen?
Figyelt kérdés
Ezt akartam már első kérdésnek is feltenni, de még nagyon haboztam, hogy érdemes e ezt itt megkérdeznem. Van egy barátnőm szintén 20 év körüli de csak pár héttel fiatalabb nálam. Szintén világos szőke. Jó barátnők vagyunk. Idáig minden hülyeségben benne voltam amit kitalált, de 2 hete elhagyta őt a barátja mert állítólag megunták egymást :S
Erre ő most kitalálta, hogy nincs kedve másik barátot keresni és inkább a baráti körében keres magának valakit. Jól tudja, hogy én még egy fiúval sem feküdtem le, de volt már udvarlóm nem is egy. Neki konkrétan az jár a fejében, hogy az ágyasa lehetnék és segédeszközökkel kényeztethetném őt az ágyban. Egy felcsatolható pénisszel. Cserébe ő is a kedvemre tenne és így ellehetnénk amíg nem talál magának valami srácot.
Csak még annyit tennék hozzá, hogy ő még sosem vert át engem és ha szívtunk a hülyeségeink miatt ő mindig kiállt mellettem és együtt vittük el a balhét. Ezért nincs okom nemet mondani, csak hogy ez most egy kicsit más.
2011. márc. 13. 17:53
3/51 anonim válasza:
Mindenképpen vágjatok bele, de ne felejtsetek el felhívni előtte.
A számomat adom, ha rámírsz.
;)
2011. márc. 13. 17:54
4/51 anonim válasza:
Ha egyáltlaán nem izgat a dolog, akkor ne.
Ha igen, akkor persze.
2011. márc. 13. 17:56
5/51 anonim válasza:
Szerintem nem lenne ezzel semmi baj, csajoknál annyira nem gáz ha biszex, fiúknál viszont nagyon is.
Szerintem egy próbát megér ha nem jó akkor ennyi volt..:D
2011. márc. 13. 17:57
6/51 anonim válasza:
Szerintem is bele kell vágni, csak ne felejtsétek el feltölteni a youtubera, hadd nézzük mi is.
2011. márc. 13. 17:57
7/51 anonim válasza:
Hát igen, jó is az, ha egy fiatal lány az első szexuális tapasztalatait enyhén deviáns barátnőjétől szerzi be... Bravó! Szép is a leszbikusok élete!
(Ahelyett, hogy 20 évesen inkább valami normális pasit szednétek össze mindketten...)
Pedro
2011. márc. 13. 18:00
8/51 A kérdező kommentje:
Iskolaszezon van. Nincs idő pasizni meg bulizni sem. Ezzel akarna enyhíteni a vágyain. Nem vagyunk leszbikusok, csak igényeink vannak :D
2011. márc. 13. 18:03
9/51 anonim válasza:
Inkább tanuljatok, szerintem rátok férne. :) Irigyellek h ilyen problémáid vannak. Azon meg csak nevetni tudok h van olyan aki egy ilyen kérdésen elgondolkodik :D Ha még egy fiúval sem feküdtél le és hetero vagy akk mért elégítenél ki egy másik nőt egy felcsatolható pénisszel? Lehet én vagyok régimódi de én azt mondom, hogy attól jobb nincsen ha egy hús vér férfi és egy hús vér nő (nem guminő meg vibrátor meg felcsatolható pénisz meg stb.) szexelnek egymással, az még jobb ha szeretik is egymást. A többi ilyen segédeszközös baromság szerintem ostobaság! De hát a mai világban ... :)
2011. márc. 13. 18:23
10/51 A kérdező kommentje:
Pont ez a gond, hogy tanulni kell. Nekem már a fejem az integrálástól, deriválástól, meg magától a matektól már kezdek becsavarodni. Most is egy prezentáción dolgozom. Tehát elvagyok foglalva, de azért ha rám jön az 5 perc akkor szépen elvégzem a dolgomat a kanapémon vagy az ágyamon, viszont lehet jobb lenne ha a barátnőmet is beavatnám végül is az ő ötletei eddig mindig szórakoztatóak voltak (inkább viccesek) csak ebben most az a fura, hogy ez komoly dolognak hangzik. Bár lehet szórakoztató lesz, ahogy idáig mindig az volt :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!