Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm engem jelölt meg szexpartnernek. Most mi legyen?
Ezt akartam már első kérdésnek is feltenni, de még nagyon haboztam, hogy érdemes e ezt itt megkérdeznem. Van egy barátnőm szintén 20 év körüli de csak pár héttel fiatalabb nálam. Szintén világos szőke. Jó barátnők vagyunk. Idáig minden hülyeségben benne voltam amit kitalált, de 2 hete elhagyta őt a barátja mert állítólag megunták egymást :S
Erre ő most kitalálta, hogy nincs kedve másik barátot keresni és inkább a baráti körében keres magának valakit. Jól tudja, hogy én még egy fiúval sem feküdtem le, de volt már udvarlóm nem is egy. Neki konkrétan az jár a fejében, hogy az ágyasa lehetnék és segédeszközökkel kényeztethetném őt az ágyban. Egy felcsatolható pénisszel. Cserébe ő is a kedvemre tenne és így ellehetnénk amíg nem talál magának valami srácot.
Nektek mi a véleményetek erről? Belevágjak?
Tehát te el tudod képzelni hogy egy 20 éves lány idejön és tanácsot kér élete első leszbikus élményéről? Tehát hogy belevágjon vagy sem, erről napokon belül komplett beszámolót is feltesz. Persze ha itt a tömeg azt javasolja hogy ne - ki tenne ilyen javaslatot? - akkor nem tette volna meg, de igy hogy mindenki azt irta vágjon bele, belevágott.
Mindez előre megbeszélt időben, 2 napon belül meg is történt, és a beszámoló természetesen jár nekünk.
És ugye ott van még a szintén 20 éves barátnője, akit épp most hagyott el a párja, ezért is alakult ki ez a helyzet. És mit ad isten a 20 éves barátnőjének első leszbi kalandján máris ott egy felcsatolható müpénisz (ezt még 17 évesen szerezte be hátha egyszer egy lányt fog dugni),vagy a tescoban kimérve kapni. De az is lehet, hogy ez egy régi bútordarab nála, még a szüleitől örökölte.
És temészetesen nincs félbehagyva a sztori, ma már jön a folytatás, hogy küldött a bugyikájáról képet, mert a barátnő kérte.
Ezt te tényleg eszed?
Biztos lehetsz benne hogy nem én vagyok, épp azt magyarázom hogy nem hiszek neked, nem kerek a sztorid, egy blődség.
Innentöl kezdve pedig lényegtelen hogy egy fiú vagy aki azt élvezi hogy lánynak adja ki magát vagy akár egy lány erős exhibicionista hajlammal, akár igy, akár úgy, a sztorid életképtelen, egy marhaság.
Kedves utolsó,
Nagyra értékeljük a szkepticizmusodat. A szkepticizmus valóban egy nagyon jó dolog, sokat lendített előre az emberiség szekerén, és minden életben rendkívül hasznos tud lenni.
Azonban, ahogy minden mást, úgy ezt is lehet túlzásba vinni, a kelleténél tovább alkalmazni, ragaszkodni hozzá akkor is, amikor pedig ez már nem lenne szükséges - vagy pedig egyszerűen olyan csekély jelentőségű ügyről van szó, hogy eleve nem is érdemes rágódni rajta egyáltalán.
Most őszintén, nem tökmindegy, hogy az-e, akinek mondja magát, és hogy úgy voltak-e a dolgok, ahogy mondja? Ő jól szórakozik, és azok a válaszolók is jól szórakoznak, akik hisznek neki. Senkit nem károsít meg, senkinek nem okoz semmiféle kellemetlenséget, senkivel nem trágárkodik, stb. . Innentől kezdve mi értelme rugózni a dolgon? Úgyse tudsz elmenni hozzá és személyesen felkeresni, plusz követni minden lépését x napon át, hogy meggyőződj róla, hogy tényleg igazat mond. Akkor meg...?
Szóval ez most tipikusan az a helyzet, amikor egyszerűen értelmetlennek látom a kétkedést, tekintve, hogy egyáltalán nincs semmi tétje a dolognak. De ez csak az én véleményem.
Te értékeled, de a 'hinni akarok' tábor már nem.
Semmi gond nincs ezzel, nyugodtan csinálják, ha ez két felnőtt között zajlik. De itt nekem egyre inkább úgy jön le, hogy kezd ez átfordulni abba az irányba hogy minnél több privátot kapjon és lehetőleg fiataloktól. Minél fiatalabbaktól.
Az internet egy veszélyes hely és természetesen ne legyen igazam, legyek csak vészmadár. Ha másra nem, legalább arra jó a hozzászólásom hogy aki(k) végül ott áll a feltöltés gomb felett talán még egyszer átgondolja hogy is van ez. De ha erre az esetre ez nem érvényes, biztosan érvényes lesz számtalan más hasonló helyzetre.
Természetesen igazad van, nem ér ez meg ennyit, nem is terveztem egy hozzászólásnál többet, de többen is megszólitottak kifejezetten engem, igy kénytelen voltam reagálni.
Nekem nem jutott volna az eszembe ha ő nem ajánlkozik fel nekem.
Viszont ha lányt keresel akkor én is inkább a társkeresőt ajánlanám. Csak győződj meg róla, hogy az illető az akinek mondja magát, mielőtt élőben is találkoznátok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!