Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak még szexfüggő csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még szexfüggő csajok manapság, vagy ne is álmodozzak? :D

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 16:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos már csak ilyen van.... (legalábbis még nem találkoztam ellenpéldábal :'(( .. )
2011. márc. 13. 17:11
 12/18 anonim ***** válasza:

oké egyetértek aki írta hogy a pasik is akkor , az is igaz mindenki szexfüggő , és csak akörül forog a világ

na így jobb?

2011. márc. 13. 17:25
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem értettetek meg:nem kapható csajokra gondoltam,hanem szó szerint szexfüggőekre.Mint pl. ez a csaj:

[link]

2011. márc. 13. 17:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Én imádom,bárhol,bármikor,bármennyit...de nem bárkivel,csak is a párommal!
2011. márc. 13. 18:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a szexet, ha tehetném minden nap többször is szeretkeznék a párommal. Bár meglehetősen kevés férfival feküdtem le eddig (amit nem is bánok) de szerintem nem attól lesz valakinek csillapíthatatlan a szexuális étvágya, hogy hány férfit fogyaszt el élete során. Párkapcsolatban is lehet nagyon sokat együtt lenni, akár egy egész nap is ... kinek hogy. :) Nekem még soha nem volt olyan h most ne mert rosszul vagyok, vagy mert most fáj a fejem, szerintem a páromnak sosem mondtam még nemet. :) De mindig hűséges voltam hozzá!
2011. márc. 13. 18:27
 16/18 anonim ***** válasza:
En inkabb sex-ehes fiukat mondanek, inkabb ok azok. Marcsak magambol kiindulva lol. Ok de azert nem akarkivel, csak ha jol nez ki es nem is olyan rossz tulajdonsagai vannak meg nem nez ki aidsesnek.
2011. márc. 13. 20:40
 17/18 anonim válasza:
Itt a perverzségre is gondolsz vagy csak a 'szexfüggőségre'?
2011. ápr. 17. 22:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó:mindhárom ;) Szexfüggő alatt meg azt értem,hogy nem bír meglenni szex nélkül,2-4 nap után akár a szomszéd sráccal is ha az van kéznél csak legyen vmi eksön.
2011. ápr. 20. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!