Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen srác vagy ne is álmodozzak? 17/L
-lehet vele beszélgetni
-komoly kapcsolatot keres
-nem egész nap otthon tesped hanem mondjuk sportol valamit
-megbízható
-vicces
-nem dohányzik
-szeret ismerkedni és nem azt várja hogy csak úgy az ölébe hulljon egy lány
-lovagias
-magas,rövid hajú
-Budapesten vagy Bp. közelében lakik
èn nem dohányzok..
1/9 azért szeríntem nem rossz!!
Én pont ilyen vagyok, csak annyi hogy nem Pest.
Viszont emiatt állandóan egy érzés forog az agyamban. Miért van az, hogy azt gondolom, nem érdemel meg engem egy lány sem, ugyanakkor én bárkit megérdemlek? :\
Én is jelen, bár egy picit szexcentrikus vagyok/ de még szűz:( / attól függetlenül rendes:)
18F
jelen, Egerben lakok, az Bp közelében van. :)
22/F
1. Kár hogy csak 16 vagy:D
2. Kingaa1 szerencsés vagy..:)
3. hááát...xD
4. Tele lehetsz önbizalommal ha úgy látod téged senki nem érdemel meg viszont te mindenkit..fura vagy:S
kerdezo.
hat kb 0 az onbizalmam es ugy igazan csajom sem volt meg. mondjuk egyesek szerint k nagy a kisugarzasom, masok szerint meg nem. nem tudok mar semmit sem! :D
ebbol kifolyolag azt varom hogy a csaj szedjen fel engem, eddig tobb-kevesebb sikerrel. :)
de most latom hogy a 7. pont sem stimmel, szoval felejts el :P XD
Hello, pont ilyen vagyok, bár néha szeretek otthon lazítani, de amúgy mindig vagyok valahol.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!