Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A távkapcsolat sikerülhet, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távkapcsolat sikerülhet, ha mindkét fél akarja? Nem vagyunk annyira messze egymástól. Vagy ne is álmodozzak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel az interneten ismerkedtem meg. Már 2x taliztunk, és tök jól megvagyunk. (Ő a mellettem lévő városban lakik). 13 évesek vagyunk. Egy pénteki napon "dobott", és én hiába kértem, hogy ne. Azt mondta, hogy neki talizás nélkül szeretni nem jó. Alig találkozunk. Persze azon a szombaton akartunk találkozni, de ő lemondta. Azt hittem, hogy egy másik lány miatt szakít velem. Nagyon rosszul esett, de úgy gondoltam, én nem fogok egy fiúért térden csúszva könyörögni. Így nem is beszéltem vele.Másnap jött két üzenet egymás után, hogy bocsássak meg neki, sajnálja, szeret. Este nagyon sokáig beszéltünk, végül mondtam neki, hogy van még egy esélye. (Hiszen én is nagyon szeretem) Szerintetek jól csináltam?

Nagyon szeretem. Segítsetek!

2010. máj. 4. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:

ez legyen az uccsó esélye

13 éves?? mégi hova sietsz? :D

ha a melletted lévő városban lakik akár minen hétvégén talizhattok ez szinte nemis távkapcsolat

busz,kocsi,vonat aztán kész nemkell görcsölni de sztem korai még a kapcsolat de ezt tetudod

2010. máj. 4. 20:38
 2/2 anonim válasza:

Távkapcsolat NINCS.

Ha jársz valakivel és elutazik fél évre, az egy dolog, de az sem távkapcsolat, távolsági probléma a neve, ami vagy megszünteti a kapcsolatot, vagy nem. Az, hogy távolról szeretitek egymást, nem kapcsolat.

2010. máj. 4. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!