Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért akadály a távkapcsolat? Mi bajuk van ezzel?
Mert talán rossz neki hogy ritkán tudtok találkozni, nem bír eléggé megismerni és ha ez nem szerelem csak ilyen kis fellángolás, akkor nagyon hamar vége lesz, nem jó a távkapcsolat, nekem volt és 4hónapnál tovább nem bírtam
18/L
Nekem pl. szükségem van arra, hogy ha nem is minden nap, de hetente többször, akár spontán is találkozzunk, hogy legyen személyes kontaktus, mert a netes és telefonos dumálás szerintem nem valami intim, és nekem ennyi nem elég. Távolról nagyon nehéz ápolni a kapcsolatot.
Mindenki mást vár el a kapcsolattól és mások az igényeik, van akinek elég, ha hétvégente találkoznak, de nekem nem, sajnos
Szerintem meg 13:35-nel a pont.
Ugy unom mar, hogy egyetlen peldabol vonjatok le a kovetkeztetest. Arrol nem tudsz, hogy nagyon sok no el tavkapcsolatban, szoval nem minden nonek akadaly, illetve ahogy irta a fiu is, van ugy, hogy a fiuknak is akadaly. A helyes kerdes az lenne:miert lehet akadaly a kiszemelt nonek a tavkapcsolat..:)
Én sem szeretem. Távkapcsolat nem kapcsolat. 26F
Hogy ha csak az egyik fél fog járkálni, egy idővel mindkét félnek terhes lesz és megmérgezi a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!