Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak még szexfüggő csajok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még szexfüggő csajok manapság, vagy ne is álmodozzak? :D

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 16:21
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
kifejezetten olyan csajokra gondolok,akik kifejezetten fogyasztják a pasikat.
2011. márc. 13. 16:22
 2/18 Norb66 ***** válasza:
53%
Magyarul ribancokra? Van választék bőven! Csak döntsd el hogy 14 vagy 15 éves legyen...
2011. márc. 13. 16:25
 3/18 anonim ***** válasza:
53%
Manapság már csak ilyet találsz,sajnos...
2011. márc. 13. 16:27
 4/18 anonim ***** válasza:
Vannak, ne aggódj. Akadnak szép számmal.
2011. márc. 13. 16:27
 5/18 anonim ***** válasza:
le kell menni egy szórakozóhelyre és jóképűnek kell lenni, vagy a csaj legyen elég piás! szerintem elég kevés loty*ó jár-hat erre az oldalra.
2011. márc. 13. 16:29
 6/18 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok ribanc, sőt még pasival sem voltam 'úgy', de ha lenne barátom szerintem éjjel-nappal kívánnám, de azért nem vagyok ribanc, hogy idegenekkel lefeküdjek stb..18/L
2011. márc. 13. 16:32
 7/18 anonim ***** válasza:
68%
van még másfajta is ? o.O nekem ez új
2011. márc. 13. 16:32
 8/18 anonim ***** válasza:

kedves kérdező küld el priviben az msn cimedet

és beszélhetünk a dologrol :$

2011. márc. 13. 16:39
 9/18 anonim ***** válasza:
Amennyiben olyan csajra gondolsz, aki bárkinek szétteszi a lábát, abból elég sok akad. Én mondjuk nem fekszek össze mindenkivel, de ha párom van, és élvezem vele a szexet, akkor előfordul hogy az ágyból sem vagyok hajlandó kimászni, és persze őt sem engedem. Ha ezt függőségnek lehet nevezni, akkor ezek szerint van rá példa.
2011. márc. 13. 16:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Azért kikérem magamnak, aki azt írta, hogy ma már csak ilyen van. Akkor fogalmazok úgy, hogy ma már scak szexéhes pasik vannak. De ezen meg sem lepődik senki, hanem természetesnek veszi. Miért van ez? HA egy fiú szexéhes, az természetes, de ha egy lánynak nagy a szexuális vágya, az már hülye ribanc?
2011. márc. 13. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!