Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit csinálnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit csinálnátok, ha egy csaj barátotok meg akarja nézni, hogy hogy veritek ki a lompost?

Figyelt kérdés
És egy 18 éves, még szűz csajt mi vehet rá ilyen kérésre?
2011. márc. 13. 08:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%
tőlem még koleszes koromban azt is megkérte egy csajszi, hogy kiverhesse nekem, mert az izgatta volna nagyon, én meg nanááá megengedtem
2011. máj. 9. 06:59
 12/29 anonim ***** válasza:
27%
Csak ha ő is masztizik. :)
2011. máj. 9. 08:23
 13/29 anonim ***** válasza:
24%

Csak ha ő is demonstrálja tudását...

22F

2011. máj. 9. 09:07
 14/29 anonim ***** válasza:
39%
AZONNAL FOGADD EL A FELKÉRÉST !!!
2011. máj. 9. 09:54
 15/29 anonim ***** válasza:
59%

Én válaszolok a kérdésedre. Már nagyon izgatja őt a szex, de még fél személyesen belekezdeni. Ez egy apró lépcsőfok neki.

Ha elég élvezetesen csinálod majd neki, hogy felizguljon, komoly esélyeid lesznek arra, hogy te legyél az, aki elveszi majd a szüzességét.

2011. máj. 9. 09:58
 16/29 anonim ***** válasza:
55%
bármikor választhat ilyet a chat.hu-n. 100 fasziból 99 ott azért van, hogy aztán msn-en kamerán át mutassa a farkát valakinek.
2011. máj. 9. 10:19
 17/29 anonim ***** válasza:
64%

jó ez igaz, de más camon meg más élőben azért ... camon bármelyik srác azonnal kiveri egy csajszinak, de élőben bevállalósabbnak kell lenni, viszont izgi dolog nagyon :) persze nem mindegy ki az a csaj, ez egyértelmű

(csak szólok, hogy vigyázat, mert a meleg szobából a fiúk előszeretettel járkálnak át és adják ki magukat lánynak, hogy láthassák, ahogy fiúk kiverik, szal .... nem árt valahogy ellenőrizni ki is az)

2011. máj. 9. 10:25
 18/29 anonim ***** válasza:

ma 10:25

Akkora egy undorító b*zi volt ez a Gombi, ahogy nyalta azt a szerencsétlen plexifalat az előző részben, amikor Picúrral találkozott. Full meleg a srác, kb mint egy gőzkazán. Meg ahogy fekszik az ágyon és könnyes szemmel ölelgeti a plüssmackóját... Ha Gombi heteroszexuális, akkor én vagyok az iráni ajatollah.

Ez a legfőbb bizonyítéka annak, hogy amatőr színészek szerepelnek a műsorban. A retekklub összeszedte Gombit egy b*zibárból, Picúrt egy plázából, és el kell játszaniuk, hogy szerelmesek egymásba, de Gombihoz nem passzol a férfias macsó szerep.

2011. máj. 9. 10:50
 19/29 anonim ***** válasza:
48%
Hogy lehetsz ilyen fatökű bazz??? Azonnal kezd el kiverni neki,és vond be hogy segítsen.Nekem lennének ilyen "barátaim",fél karom odaadnám. :P
2011. máj. 9. 12:26
 20/29 anonim ***** válasza:
48%
én átvállalom tőled
2011. máj. 9. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!