Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit csinálnátok, ha egy csaj barátotok meg akarja nézni, hogy hogy veritek ki a lompost?
Csak ha ő is demonstrálja tudását...
22F
Én válaszolok a kérdésedre. Már nagyon izgatja őt a szex, de még fél személyesen belekezdeni. Ez egy apró lépcsőfok neki.
Ha elég élvezetesen csinálod majd neki, hogy felizguljon, komoly esélyeid lesznek arra, hogy te legyél az, aki elveszi majd a szüzességét.
jó ez igaz, de más camon meg más élőben azért ... camon bármelyik srác azonnal kiveri egy csajszinak, de élőben bevállalósabbnak kell lenni, viszont izgi dolog nagyon :) persze nem mindegy ki az a csaj, ez egyértelmű
(csak szólok, hogy vigyázat, mert a meleg szobából a fiúk előszeretettel járkálnak át és adják ki magukat lánynak, hogy láthassák, ahogy fiúk kiverik, szal .... nem árt valahogy ellenőrizni ki is az)
ma 10:25
Akkora egy undorító b*zi volt ez a Gombi, ahogy nyalta azt a szerencsétlen plexifalat az előző részben, amikor Picúrral találkozott. Full meleg a srác, kb mint egy gőzkazán. Meg ahogy fekszik az ágyon és könnyes szemmel ölelgeti a plüssmackóját... Ha Gombi heteroszexuális, akkor én vagyok az iráni ajatollah.
Ez a legfőbb bizonyítéka annak, hogy amatőr színészek szerepelnek a műsorban. A retekklub összeszedte Gombit egy b*zibárból, Picúrt egy plázából, és el kell játszaniuk, hogy szerelmesek egymásba, de Gombihoz nem passzol a férfias macsó szerep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!