Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha zaklatna titeket egy csaj, mit csinálnátok? Leszarnátok őt, mintha nem is létezne? Ez a megoldás?
Engem is zaklatott egy csaj kb 2 éve. Először próbáltam számba se venni. Utána mikor közölte, hogy szerelmes belém közöltem, illedelmesen, hogy én nem érzek semmi különöset iránta. Ezek után a lány próbálta a hírnevem bemocskolni az ismerősök előtt. A lépcsőházamban a frissen festett falat összeírta a nevemmel. Kerültem a csajt, legszívesebben megcsapdostam volna, de hát úri ember vagyok és lányokhoz nem ütök, ezért kénytelen voltam várni, hogy egyszer megunja. Kb 1 évig tartott, utána mondta is, hogy befejezi, mondtam én is neki, hogy lehet,h megkedveltem volna ha nem így áll a dolgokhoz. Ő is rosszul járt mert a barátnői is meglátták, hogy milyen valójában s otthagyták. Velük még jóban vagyok mai napig de a lánynak még köszönni sem köszönök, pedig elég sokszor még összefutottunk a városban.
Szal nincs mit tegyél, próbáld megutáltatni magad vele.
Tudod egyáltakán hogy miért zaklat, ha zaklat.
Tisztázd vele a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!