Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha zaklatna titeket egy csaj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha zaklatna titeket egy csaj, mit csinálnátok? Leszarnátok őt, mintha nem is létezne? Ez a megoldás?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is tudasd vele hogy nem érdekel téged. Ha ez nem jön be, akkor igen, az működik ha nem veszel róla tudomást. Saját tapasztalat. Semmiképp ne mutasd jelét annak hogy bármennyire is zavar amit csinál. Aztán egyszer csak abbahagyja.
2009. júl. 5. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zaklatott egy csaj kb 2 éve. Először próbáltam számba se venni. Utána mikor közölte, hogy szerelmes belém közöltem, illedelmesen, hogy én nem érzek semmi különöset iránta. Ezek után a lány próbálta a hírnevem bemocskolni az ismerősök előtt. A lépcsőházamban a frissen festett falat összeírta a nevemmel. Kerültem a csajt, legszívesebben megcsapdostam volna, de hát úri ember vagyok és lányokhoz nem ütök, ezért kénytelen voltam várni, hogy egyszer megunja. Kb 1 évig tartott, utána mondta is, hogy befejezi, mondtam én is neki, hogy lehet,h megkedveltem volna ha nem így áll a dolgokhoz. Ő is rosszul járt mert a barátnői is meglátták, hogy milyen valójában s otthagyták. Velük még jóban vagyok mai napig de a lánynak még köszönni sem köszönök, pedig elég sokszor még összefutottunk a városban.

Szal nincs mit tegyél, próbáld megutáltatni magad vele.

2009. júl. 5. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Buta kérdésre buta válasz: SZARD LE!
2009. júl. 6. 06:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Tudod egyáltakán hogy miért zaklat, ha zaklat.

Tisztázd vele a dolgokat.

2009. júl. 6. 06:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit akar tőled?
2009. júl. 6. 06:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha ennyi ember közül valaki engem választ, az a minimum, hogy elmondom neki, hogy miért nem kell, nem lehet. Biztos, hogy megérti, csak magyarázd el. Ha nem majd mondd, hogy keresni fogod, ha ugy alakul. Aztán lecsillapodik és lehet hogy egy kis idő mulva ő is másként látja majd a dolgokat.
2009. júl. 6. 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Először érthetően közöld vele, hogy nem érdekel.
2009. aug. 13. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!