Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A szálkás, vagy inkább a mackósabb srácok jönnek be nektek? (szálkás alatt nem a túlzottan kigyúrt srácokat kell érteni)
én mezomorf test alkatú vagyok : nem széles vállak inkább nagy vállak(a nagy váll és a széles váll nem ugyan az) ,de azért széles csak nem vagyok nagyon magas (180cm),83 kg,bicepsz 42,5cm(ZSÍR NINCS RAJTA :DDD),a hátam az kegyetlen széles na kb ennyit magamról :ja és 18 éves fiú vagyok 1 éve komolyan edzek heti 5x .....
arra lennék kiváncsi hogy nektek lányoknak bejönnek az ilyen fiúk???
21:42-es: és ezt miért a szegény srác kérdése alatt kell kiírnod? menj el egy társkeresőre..
amúgy mindentől függetlenül nekem nem jönnek be az ilyen kövér-kigyúrtak.
ez az igazi: [link]
nem tudom honnan szedted a kövér kigyúrtat :DDD sokkal formásabb vagyok és sokkal nagyobb mint ez a csávo a képen
esetleg azok a kövér kigyurtak akik tömegnövelnek és hízékonyabbak
amugy valahogy igy nézek ki: [link]
csak hasizom nem látszik ,mert nem szoktam hasazni ,de nem hájas !!
hát ez nekem egy hajszálra a van a kövérkigyúrttól.
túl nagy. pfej.
jo persze tudjuk :DDDD
most hogy ezt mondtad jot röhögtem rajtad :DDDD
szemorvoshoz menjél el azt javaslom ,ez nagyon jo alkatnak számít a legtöbb nőnek teszik,csak itt teszitek az agyatokat
1 g háj nincs rajta ilyen alkatért tenni is kell amit ti linkbe küldtetek azért nem sok mindent kell teni 2 hónap alatt megvalósítható :DD
szerintem csak az egotokat rombolja :D
és? akkor most azért, mert ezért többet kell tenni, akkor most tetsszen jobban? jobb dologra is lehet pocsékolni az idődet, mint, hogy egy büdös edzőteremben a súlyokat emelgeted.. fogj egy könyvet.
teljesen aránytalan az egész. nem tudom kinek jön be ez, de legyen boldog vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!