Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A szálkás, vagy inkább a mackósabb srácok jönnek be nektek? (szálkás alatt nem a túlzottan kigyúrt srácokat kell érteni)
nekem a mackós chopperes arcok az ideálom, kár, hogy nem ismerek egyet sem. Olyan jó lenne velük...
szóval mackós 21/L
nekem a mackós...nem nagyon macis csak kicsit :)
15/L
Háát igazából, azért a mackós mert mellettük törékeny nőnek érezhetem magam:) De azért az a mackós se legyen túl nagy:)
A szálkással sincs gond, az meg nagyon szexi tud lenni. De az csak akkor jó, hogy én is jó formában vagyok, és nincs rajtam plusz kiló. Az rossz érzés, ha a párod mellett neked kell nagyobbnak érezned magad.
Amúgy az én barátom is szálkás és meg vagyok elégedve vele:)
Mindegy,csak ne legyen nagyon vékony vagy nagyon dagi :)
19L
Nekem is a "Papamacik" jönnek be. :D
L 20
20:34-es vagyok.
Ne aggódjál!!
Mint már mondtam az én barátom is vékony szálkás. Ő is nagyon akar, de egyáltalán nem tud hízni. És nagyon jól néz ki, és sok lánynak tetszik a teste.
De valóban szálkás vagy? Nem csak vékony? Mert a kettő nem ugyan az.
Keress valami képet a neten amire hasonlít a tested, aztán mondunk véleményt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!