Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom csak magával foglalkoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csak magával foglalkozik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig felizgat, beindulunk, és a kezemet a péniszére teszi..Eddig ujjazott, simogatott, de most már szinte semmit sem csinál, csak azzal törődik hogy neki jó legyen. Néha simogatja a puncim de azt is csak azért hogy "ennyivel elégedjek meg" és térjünk vissza hozzá.

Nem akarom ezt közölni vele, valahogy finoman tudatosítanám vele hogy ez nekem egyeltalán nem jó!

2011. márc. 12. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
sztem azért csinálja, mert ellustult, és mivel te nem jelzed felé, h ez nem jó neked, nem is fog rá törekedni h jó legyen. szóval sztem azt hiszi h minden oké, most miért csináljon többet, ha így is jó...
2011. márc. 12. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy még tapasztalatlan? Biztos nem rég lehettek együtt.

Amikor írtad, hogy a kezedet a péniszére teszi, az jutott eszembe, hogy esetleg szűzek vagytok mindketten, te legalábbis biztos, és eddig még csak ő simizett, kényeztetett téged? :) Persze teljesen természetes, hogy félsz még tőle...ha még nem volt ilyen élményed. Ha tudod, hogy szeret, és érezteti, akkor egyszerűen csak elbénázza ezt a részét. :)

Biztos vágyik rá ő is, hogy simogasd ott lent. De a legfontosabb, hogy mondd mindig azt amire gondolsz, persze nyugodtan, tapintatosan. Saját tapasztalat, hogy sokszor rosszat lát az ember ártatlan dolgok mögött...

Nem hinném hogy önző a barátod, inkább tesze-tosza lehet, tapasztalata meg annál kevesebb...De javíts ki, ha tévedek:)

19/l

2011. márc. 12. 17:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a választ:) Fél éve együtt vagyunk, és vele vesztettem el a szüzességem még régebben. A fiú kicsit tapasztalatlan, de régebben szinte csak velem foglalkozott és gyakran arra izgult fel ha ujjazott, meg hasonlók, de most már szinte mindig be van indulva rám és azzal nem foglalkozik hogy én is fel vagyok izgulva. (Pedig ha például elkezdi simogatni a puncim, elég erősen kimutatom neki hogy élvezem.)
2011. márc. 13. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!