Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom csak magával foglalkoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csak magával foglalkozik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig felizgat, beindulunk, és a kezemet a péniszére teszi..Eddig ujjazott, simogatott, de most már szinte semmit sem csinál, csak azzal törődik hogy neki jó legyen. Néha simogatja a puncim de azt is csak azért hogy "ennyivel elégedjek meg" és térjünk vissza hozzá.

Nem akarom ezt közölni vele, valahogy finoman tudatosítanám vele hogy ez nekem egyeltalán nem jó!

2011. márc. 12. 10:16
1 2
 1/13 yuda ***** válasza:

Nem akarod közölni vele? ez jóóó :D

Marad a gondolatátvitel - természetesen finoman :)

2011. márc. 12. 10:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Figyelj, én ismerem a párom, és én sem szeretem amikor csak így rám zúdít valamit..
2011. márc. 12. 10:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban szerintem mindenki egyenlő fél! És, ha valami nem tetszik akkor azt mondd el neki kultúrális keretek között! hisz szóból ért az ember!
2011. márc. 12. 10:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát te is tedd a kezét magadra! Esetleg 69.:) Vannak ilyen "kölcsönös adok-kapok" pózok!:D De ettől függetlenül ha ilyen önző, akkor neki nem barátnő kell hanem valami lotyó aki minden téren kielégíti, hisz ezek szerint neki csak a saját öröme fontos.:S Megkérdőjelezném hogy szerelmes e ez a fiú.. Ha nincs más mód beszélned kell vele. Ha igazán szeretne, azt akarná hogy neked is jó legyen, te is élvezd.
2011. márc. 12. 10:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Szerelmes, persze! Nagyon szeretjük egymást, ezért nem értem. Bár az utóbbi időbe nem szeretkeztünk mert ha itthon vagyunk, akkor itt vannak a szüleim, nővérem stb. és azért nem örülnének ha itt csinálnánk.
2011. márc. 12. 10:38
 6/13 anonim ***** válasza:
én azt csinálnám, h pl ha ilyen a szitu, akkor ha ő abbahagyja én is, és ha megkérdi mi van, v vmi akkor te is szeretnéd h folytassa.mert jól esik, és izgat...
2011. márc. 12. 10:41
 7/13 anonim ***** válasza:

amikor a kérdésed láttam, akkor azt gondoltam, "végre valaki, akinek hasonló problémája van". de mégsem:D pl az én barátom a való életben, a mindennapokban foglalkozik mindig csak magával. csak az számít, neki mi baja, csak neki lehet rossz kedve, nem érdekli, ha megbánt...stb. de az ágyban meg mindig velem foglalkozik, persze én meg vele, de sosem hagy ki bizonyos dolgokat, kivéve persze ha az épp egy olyan szex:)

tudod, az előttem szólóknak igaza van. néma gyereknek anyja sem érti a szavát. ha azt akarod, hogy megértse, mi a bajod (már ha képes erre, az én barátom sokszor nem), akkor ennek a legjobb módja, hogy leültök szépen nyugodtan, és ezt, amit itt nekünk leírtál, neki is nyugodtan elmondhatod. ez nem rázúdítás. ha ezen megsértődik, egészségére.

2011. márc. 12. 10:42
 8/13 anonim ***** válasza:
"ha nem veled foglakozik minek tartod? Vegyél egy kutyááát"XD
2011. márc. 12. 11:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Ezt ne akard "finoman tudatosítani". Ezt egyenesen mond meg neki.
2011. márc. 12. 11:22
 10/13 anonim ***** válasza:
A jó kommunikáció minden jó kapcsolat alapja. Beszéld meg vele, mond el h ez zavar és addig ne törődj a fütykössel amíg neked jó nem volt.
2011. márc. 12. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!