Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a sárgadinnye punci? A barátom régen társkeresőn volt fenn. Már rég nem járt fenn, de megmaradt az adatlapja. Rátaláltam. Sárgadinnye puncit keresett. Az a babapunci?
Figyelt kérdés
Már csak azért is érdekel, mert nekem egyáltalán nem ilyen van és rosszul esett.2011. márc. 10. 09:06
41/88 A kérdező kommentje:
Hát szerintem az is gond ha egy fiúnak pici.Főleg mert a fiúból férfi lesz és a feleségek szülnek, tágulnak és mit kezd egy ceruzával egy érett nő?
2011. márc. 10. 10:29
42/88 A kérdező kommentje:
Szóval te is szeretnéd titokban, hogy más legyen a feleséged?Csak nem akarod megbántani?Ez gáz.elfogadod, mert szereted?Közben mást szeretnél.Ez az ami aggaszt.
2011. márc. 10. 10:30
43/88 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy titokban mást szeretnék? Van egy ideál, amit többnyire csak képeken lát az ember. Tetszik, jó látni,de nem a valóság. A valóságban általában az nincs... 30F
44/88 anonim válasza:
Elfogadni nem a másikat kell, hanem azt, hogy a fantázia csak fantázia. Neked semmi olyan nincs, ami képzeletben, vagy képeken tetszik, és tudod hogy nem kapod meg, mert nem reális??
45/88 A kérdező kommentje:
Te írtad, hogy örülnél, ha ilyen, meg ilyen lenne, de nem mondod neki.Olvad vissza a hozzászólásod, ez jön le belőle.
2011. márc. 10. 10:42
46/88 anonim válasza:
:) Hékás... nem azért kérte meg a kezed, mert nem jössz be neki... Azért, mert veled, és a saláta punciddal képzeli el az életét... Veled szeretne lenni, téged szeret, úgy, ahogy vagy.
Ne gondold azt, h egy lányt csak azért elvenne feleségül, mert babapuncija van, és azt se hidd, hogy téged elvenne feleségül, ha nem kívánna, vagy ha undorodna a saláta puncidtól.
Azért sem venne el feleségül, mert csak szerelmes beléd. Nem minden szerelemből köttetik házasság. Azért akar elvenni, mert te vagy számára a tökéletes. Innentől kezdve, kár azon filózni, hogy ha kalandra választhatott volna egy csajt, akkor éppen egy babapuncist kívánt volna..
:) Ne légy dinka, és ne foglalkozz ezzel!!
23/n
47/88 A kérdező kommentje:
Van ami képeken tetszik, de ha az a kép nem kreált, akkor létezik a valóságban és megkeresem.Nem?ha a kép kreált, akkor meg ezt tudomásul veszem és nem gondolom, hogy van olyan, csak az én párom nem olyan.
2011. márc. 10. 10:43
48/88 A kérdező kommentje:
Nem tudok nem ezzel foglalkozni.Ledinkázhattok, de nagyon fáj, hogy ez van.Mert ebből is azt hozom, ki, hogy én kalandra nem lennék jó, csak főzni, mosni, takarítani, gyereket szülni, meg használatra.Szóval ha engem látott volna a neten, nem is kellettem volna neki kalandra.Ez rosszul esik.
2011. márc. 10. 10:45
49/88 A kérdező kommentje:
itt a lényeg.Babapuncist kívánt volna.volna, volna, de nekem nem az van.Miért ne válasszak olyan férfit, aki odáig van a salátámért és imád egy életen át mint nőt is és nem csak mint feleséget.
2011. márc. 10. 10:47
50/88 anonim válasza:
Ugyanmár, a pasik nagy részének tetszenek bizonyos szupermodellek. Szerinted egy középszerű pasasnak azt reális dolog egy szupermodell partner? Hát lehet látott már ilyet a nagyvilág, de nem túl gyakran az biztos.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!