Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a sárgadinnye punci? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a sárgadinnye punci? A barátom régen társkeresőn volt fenn. Már rég nem járt fenn, de megmaradt az adatlapja. Rátaláltam. Sárgadinnye puncit keresett. Az a babapunci?

Figyelt kérdés
Már csak azért is érdekel, mert nekem egyáltalán nem ilyen van és rosszul esett.
2011. márc. 10. 09:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem csajként van határozottan "férfi agyam", és egész egyszerűen nem foglalkozom ilyenekkel. És szerintem a férfiak is így vannak vele. És pont a kettőtök által képviselt mentalitás az, ami nagyon lohasztó. Kit érdekel az ilyesmi, amikor lehet szexelni is?
2011. márc. 10. 10:10
 32/88 A kérdező kommentje:
Nem akarlak bántani, de lehet szexelni, mindegy, hogy kivel és hogy néz ki?
2011. márc. 10. 10:10
 33/88 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ha én feketéről ábrándoznék és szerelmes lennék egy vörösbe, akkor lehet, hogy szeretném, de megkívánni már nehezebb lenne.Vagy feketére gondolnék közben.Nem lehet, hogy ti is a sok műtött p..ára gondoltok, miközben a kis szürke barátnőitekkel vagytok?
2011. márc. 10. 10:14
 34/88 anonim ***** válasza:
Én megértem a másik álláspontot is, aki azt mondja, hogy minek ezen agyalni, felesleges. Gondolom nektek, meg még sokaknak persze, hogy mindegy, nektek még nem volt ilyen tapasztalatotok. Régen én is ugyanígy gondolkodtam, kit érdekel, felesleges ezen agyalni. Mióta a párom tett egy ilyen megjegyzést, ez teljesen megfordult bennem. Azelőtt engem sem érdekelt, most már igen. Mert hallottam, ott voltam, és azt mondta, hogy neki a nagy nem tetszik. Hát persze hogy ezek után megfogalmazódnak az emberben ilyen kérdések. Csak ezt kéne megérteni.
2011. márc. 10. 10:15
 35/88 anonim ***** válasza:
Ez a baj, hogy most összekevertük a szexet és a szerelmet. Ha egy egyéjszakásnak a puncija, melle stb nagyon nem jön be, lehet lohasztó szerintem is. Na de akibe szerelmes vagyok? Teljesen más a képlet.
2011. márc. 10. 10:16
 36/88 A kérdező kommentje:
Engem sem érdekelt eddig, és mivelhogy dícsérve voltam még büszke is voltam rá, azt sem tudtam hogy ez nem normális és hogy van másmilyen.Hazafelé a strandról egy nénivel beszélgettem.Vagyány öreglány volt.azt mondja fiatalabb korukban lenéztek a nudistára és az egész társaság csodájára járt egy nőnek, akinek nagyobbak voltak a kisajkai, mint a nagyajkai és milyen undorítónak találta mindenki.Hazafelé elmondtam a páromnak és mondom, hát nekem is ilyen van.Azt mondja igen ,de semmi más, inkább egy kis szomorúság látszott rajta, vagy beletörődés.Na onnantól kezdve érdekel ez a dolog.
2011. márc. 10. 10:20
 37/88 A kérdező kommentje:
És ha szerelmes vagy, és elveszed azt a nőt, akit szeretsz és elmúlik a lángolás, akkor 3 év múlva kezdessz el undorodni a salátájától:-DDDD
2011. márc. 10. 10:21
 38/88 anonim ***** válasza:
56%
Ha 3 év múlva elmúlik a szerelem, akkor már édesmindegy lesz hogy salátád van-e vagy babapuncid...
2011. márc. 10. 10:24
 39/88 anonim ***** válasza:

Tudod a pasik szeretnek álmodozni, és nagy pofával mondják, mit akarnak. De lehet hogy ezek a dolgok egyáltalán nem annyira fontosak nekik, mint ahogy látszik. Ja és az álmok időről időre változnak. Nem érdemes az ilyen álmokat komolyan venni.

Én is örülnék, ha a feleségem 175 magas lenne, hosszú lábú, közepesen nagy mellei lennének és kicsi puncija. Hát nem teljesen ilyen, de ettől még nem álmodozok másról és lelépni sem fogok. És nem mondom neki, hogy mi az ami nagyon tetszik, mert kb annyira lenne jó kedve, mint most neked van. 30F

2011. márc. 10. 10:25
 40/88 anonim ***** válasza:

Nézd. Ha valakit ennyire zavar, az nem fog elvenni. Amúgy ennek a puncikérdésnek nincs ekkora jelentősége hidd már el.

Kezdesz olyan lenni, mint némelyik idióta kamasz akinek az a legnagyobb gondja, hogy hány cm a micsodája.

2011. márc. 10. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!