Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a sárgadinnye punci? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a sárgadinnye punci? A barátom régen társkeresőn volt fenn. Már rég nem járt fenn, de megmaradt az adatlapja. Rátaláltam. Sárgadinnye puncit keresett. Az a babapunci?

Figyelt kérdés
Már csak azért is érdekel, mert nekem egyáltalán nem ilyen van és rosszul esett.
2011. márc. 10. 09:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/88 anonim ***** válasza:
/facepalm
2011. márc. 10. 09:12
 2/88 Olga néni ***** válasza:
Talán a sárgadinnye szelet alakjára, ívére gondolt. Nincs ilyen "hivatalos" kategória. Finoman szedd ki belőle, de ne hivatkozz a hirdetésre.
2011. márc. 10. 09:14
 3/88 A kérdező kommentje:
Na ez mi?
2011. márc. 10. 09:16
 4/88 anonim ***** válasza:
100%
Nagy, kerek, repedezett a bőre, ha megnyomod, sárga lé folyik belőle, 2 méterről szaglik, és legfeljebb a két nyitott tenyerével tudja lefedni.
2011. márc. 10. 09:16
 5/88 A kérdező kommentje:
De mire megyek vele, ha kiszedem belőle, ha nekem nem ilyen van?Műtessem meg magam csakhogy neki tetszek?
2011. márc. 10. 09:17
 6/88 anonim ***** válasza:
100%

B+, ha téged ez ennyire zavar, és képes vagy magad megműttetni, mit csinálsz, ha a következő pasidnak az a favorit, ha "kilóg a cica nyelve".

A harmadiknak megcsináltatod a végleges szőrtelenítést lézerrel, mert annak az kell, a negyedik miatt meg szőrbeültetést végeztetsz, mert neki a dús bozót a tuti felfedezni való.

Hidd el, mindegy, hogy néz ki, csak benne lehessen. :P

Gondolom, az ő pénisze se úgy néz ki, ahogy elképzeled a tökéletes "isteni phallost", mégsem akarod, hogy műttesse meg, vagy nem keresel egy tökéletes vibrátort helyette.

Túlparázod a dolgot.

Higgadj már le!!!!

2011. márc. 10. 09:21
 7/88 anonim ***** válasza:
93%

Egyáltalán mit kerestél társkeresőn?

Leginkább felejtsd el ezt az egészet, évekkel ezelőtt felírt valamit, lehet hogy nem is igaz, csak mondjuk fogadásból, de meg rögtön felhúzod magad.

Minek kéne megműttetned? Mondta neked egyszer is, hogy a tiéd nem tetszik? Ne haragudj, de a reakciód erősen "bmeg a fűnyíródat/létrádat" jellegű.

Inkább próbáld meg az önértékelésed helyrerakni, mert ha ilyenen fennakadsz, akkor ott komoly gondok vannak.

2011. márc. 10. 09:22
 8/88 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek az ideálja a fekete haj, kék szem, nagy mell kerek fenék összeállítás. Aztán szerelmes lesz egy barna hajú lányba, akinek nincs nagy melle, és barna a szeme is. Ezer meg ezer hasonlót produkál az élet. Az ember amikor nincs párja, mindig álmodik egy ideált, mert valamibe kapaszkodni kell keresés közben. De aztán megtalálja az igazit, és abban a pillanatban már nem is emlékszik arra a képre amit kreált magának. Hidd, el a párod a puncidat is úgy szereti ahogy téged.
2011. márc. 10. 09:24
 9/88 A kérdező kommentje:

De ha alapból valaki a babapuncira indul be és szerelmes lesz egy salátába, azért még sajnálja hogy neki nem olyan és gondolatban talán a babapuncikra gondol.Nem?És már a vőlegényem, tehát nem lesz következő egy darabig biztos.

Neki akarok tetszeni.Sosem mondta, hogy szép, azt sem hogy csúnya, ami furcsa, mert az előző barátom agyon dícsérte.Szóval nem akart megbántani, de közben lehet, hogy undorodik.Meg egyszer láttunk egy barnás puncit.Azt mondta rá, hogy cigányp.ina.Útálja a cigányokat.Az én puncim is barnás, mert barna a hajam, fehér a bőröm és nagyon elüt.Szóval tényleg nincs megelégedve.

2011. márc. 10. 09:35
 10/88 A kérdező kommentje:
Kreált egy ideállt egy szép nőről és kapott egy szar, rondát, amivel megelégszik, de közben az ideálról ábrándozik.Hát kösz szépen.Nem kellene-e olyan férfit keresnem, akinek én vagyok az ideálja????????????
2011. márc. 10. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!