Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a sárgadinnye punci? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a sárgadinnye punci? A barátom régen társkeresőn volt fenn. Már rég nem járt fenn, de megmaradt az adatlapja. Rátaláltam. Sárgadinnye puncit keresett. Az a babapunci?

Figyelt kérdés
Már csak azért is érdekel, mert nekem egyáltalán nem ilyen van és rosszul esett.
2011. márc. 10. 09:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
ezek utän jobb, ha hozzä se mesz felesegül. meg itt az idö h lelepj.
2011. márc. 10. 09:39
 12/88 anonim ***** válasza:
100%
De, ha ennyi eszed van keress egy iq-ban hozzád illőt szerintem is. :|
2011. márc. 10. 09:39
 13/88 anonim ***** válasza:
100%

Ki ábrándozik az ideálról? Ő régóta nem lépett be a társkeresőre, csak te. Egyedül te agyalsz ilyenen.

Megjegyzem szép kis jegyesség az, ahol egy ilyen szintű kérdést nem vagy képes vele megbeszélni. Hogy akartok ti együtt élni egész életetekben?

2011. márc. 10. 09:41
 14/88 anonim ***** válasza:
100%

Bazzeg. Ha a vőlegényed már, akkor gondolod a semmiért jegyzett el téged?

Szerintem nem. Veled képzeli el a jövőjét, az se érdekli, milyen a puncid.

Ne parázd már ennyire túl a dolgot. Különben is lehet, hogy a társkereső oldalra való regisztráció óta már megváltozott az ízlése.

2011. márc. 10. 09:42
 15/88 anonim ***** válasza:
31%
De megértelek csajszi. Nálam is ugyanez a helyzet. Mármint én csak tudom, hogy neki milyen tetszik. Volt pár férfi az életemben, de eddig mindenki dícsérte, imádta...ezt persze elhittem. De most. Egy szót nem szólt még rá, se hogy szép se hogy csúnya. Nekem szerintem saláta van, és egyszer tett egy olyan megjegyzést, hogy ő nem szereti a salátát. Erre mondtam, hogy hát de nekem is olyan van. Dehogy van olyan, felelte. Szerintem meg olyan, van szemem.
2011. márc. 10. 09:43
 16/88 anonim ***** válasza:
Jesszus, de nem tök mindegy milyen?? Komolyan, ez az egyik leghülyébb kérdés amit mostanában itt olvastam. Kur.váknál, esetleg ott számít, mert oda csak a pin-áért megy az ember, de egy kapcsolatban?
2011. márc. 10. 09:47
 17/88 anonim ***** válasza:
ÚÚÚÚ csajok. Csak egyszer gondolkodnátok férfi aggyal. Nem hagyunk el senkit azért, mert a puncija ilyen vagy olyan. Egy ami kiábrándító egy punciban. Ha nem ápolt, és büdös. Kár ilyenen agyalni. Amúgy pont az ilyen gondolkodás ami kiábrándító. Ilyen kis hülye semmiségeken akadtok ki.
2011. márc. 10. 09:51
 18/88 A kérdező kommentje:
ha annyira tök mindegy, miért mondjátok, hogy fujj, nekem is volt már vele dolgom, stb.
2011. márc. 10. 09:51
 19/88 A kérdező kommentje:
nem az elhagyásról van szó, hanem arról, hogy elfogad, mert szeret, de ez nem rajongás, hanem elfogadás, miközben másra indul be,Megérted ezt férfi aggyal, hogy miylen megalázó ez egy nőnek?
2011. márc. 10. 09:53
 20/88 A kérdező kommentje:
Csajszitársam!TE honnan tudod, hogy neki milyen tetszik?
2011. márc. 10. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!