Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki szeretné megszüntetn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki szeretné megszüntetni a nemi vágyát, akkor van erre legális és kultúrált megoldás valamilyen műtét vagy kezelés formájában?

Figyelt kérdés

Hallottam arról, hogy Lengyelországban tervezik a kémiai kasztrálást, amikor bizonyos vegyi anyagok használatával megszüntetik az adott egyén libidóját. Ezzel kiválthatja a büntetését, ha szexuális jellegű bűncselekményt követett el.

Engem az érdekelne, hogy ha valaki önkéntes alapon szeretne megszabadulni a saját nemi vágyától, mert az csak problémát okoz neki, akkor ezt megteheti-e ezen a módon?

2011. márc. 3. 16:05
1 2
 11/16 IQnindzsa ***** válasza:

Miért nem keresed meg a másik csajt és rendezed le vele a 'kifizetetlen számlá'-t?

A kémiai kasztrálás hülyeség mert igaz ,hogy a libidód szinte nullára redukálódik de attól még beleszerelmesedhetsz valakibe... Ott lesz a plátói szerelem neked minden fájdalmával és a fizikai érintkezés legcsekélyebb lehetősége nélkül.

2011. márc. 4. 06:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Az már kilenc éve volt. Azóta semmit sem tudok róla.
2011. márc. 4. 10:56
 13/16 A kérdező kommentje:

Atlantis

Azért sincs belőle ott probléma, mert a világtól elzártan élnek.Nincs kísértés. :)

Én még voltam sorkatona. Az egységemmel részt vetüünk a 2002-es Szablya-hadgyakorlaton. Másfél nónapig voltunk a Bakonyban, addig nem is nagyon láttunk nőt, max. egy-két katonanőt, de azok rondák voltak, mint a bűn. :)

Messze nem éreztem olyan rosszul magamat és a többi srác se, mint mikor leülsz a sétálóutcában és sorban jönnek a csajok miniszoknyában, topban, stb...

2011. márc. 4. 11:00
 14/16 anonim ***** válasza:

:-)

Én is voltam, és nem 9 vagy 6 hónapig...

Dehogy nincs kísértés. A keleti kolostorok is gyakran koedukáltak. Másrészt nem csak a tibetiekre gondoltam, ahol tényleg 30 km-re laknak a várostól. A legtöbb kolostor bizony város és emberközelben van, mivel a szerzeteseknek sok társadalmi és vallási feladatot kell ellátnia. Mégse nagyon hallani ott pedofíliáról, meg ilyesmiről. Vajon miért? Mert a nyugati vallásokkal ellentétben ott nem csak passzív, hanem aktív módszereket használnak a test és a szellem kordában tartására, nem csak ima és munka van, hanem légző és meditációs gyakorlatok stb.

Azok a módszerek több ezer éve működnek.

Sétálóutcás mondatodra reagálva: Ha éhezel és nincs pénzed, akkor ne nézd a legjobb éttermek étlapját vagy főzőműsorokat.:-D Hacsak nem vagy mazohista.

Kémiai kasztráción semmiképpen ne gondolkozz. Az biztosan kárt okoz, ha másban nem a májban, vesében. Ha nem szükséges, minek mérgeket bevenni.

2011. márc. 4. 12:05
 15/16 koltt ***** válasza:

És nem egyszerűbb lenne ahelyett hogy a töködet mereszted elmennél csajozni???

És ha azt mondod hogy 9 éve nincs senkid akkor te milyen kísértésről beszélsz??

2011. márc. 4. 20:09
 16/16 A kérdező kommentje:

Hálistennek nem kilenc éve, csak négy éve, de az is sok.

Csajozni pedig próbálok, csak nem sok sikerrel. Pont azért szeretném megszüntetni a nemi vágyamat is, hogy ne szenvedjek már miatta.

2011. márc. 4. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!