Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki szeretné megszüntetn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki szeretné megszüntetni a nemi vágyát, akkor van erre legális és kultúrált megoldás valamilyen műtét vagy kezelés formájában?

Figyelt kérdés

Hallottam arról, hogy Lengyelországban tervezik a kémiai kasztrálást, amikor bizonyos vegyi anyagok használatával megszüntetik az adott egyén libidóját. Ezzel kiválthatja a büntetését, ha szexuális jellegű bűncselekményt követett el.

Engem az érdekelne, hogy ha valaki önkéntes alapon szeretne megszabadulni a saját nemi vágyától, mert az csak problémát okoz neki, akkor ezt megteheti-e ezen a módon?

2011. márc. 3. 16:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen gondolkodású embernek elsősorban pszichés kezelésre lenne szüksége kémiai kasztrálás helyett. Nem értem, hogy miként okozhat ekkora problémát valakinek a saját szexuális vágyakozása.
2011. márc. 3. 16:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy magadra gondolsz ezzel... Figyi, ha te egy pedofil, aberrált, nem tudom milyen elmezavarban szenvedő ember vagy, akkor támogatom a kasztrálásod! Egyéb esetben, amennyiben normális emberként élsz, azt mondom, hülye vagy!
2011. márc. 3. 16:12
 3/16 A kérdező kommentje:
Nagyon egyszerű. Ha túl erős és elérhetetlen a kielégítése, akkor sokkal egyszerűbb és könnyebb ez az út.
2011. márc. 3. 16:14
 4/16 anonim válasza:

Erre én is kiváncsi lennék, mert én is szívesen megszabadulnék a vágyaimtól.

Kedves előző, szerintem azok vágynak arra, h megszűnjön, akiknek nincs kapcsolata, és szeretnének a munkára/tanulásra koncentrálni helyette.

5/16 A kérdező kommentje:
Igen, magamra gondoltam. Normális ember vagyok egyébként, a felnőtt nők érdekelnek.
 6/16 anonim válasza:
Az "előző"-t az elsőre értettem.
 7/16 anonim válasza:
0%
Igen???És ha majd eljön az igazi mit csinálsz??visszaműteted?....Szerintem aki ilyeneken filózik, az agyilag nem egézséges...pff
2011. márc. 3. 16:26
 8/16 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy létezne, pedig feltalálhatnának valami kapuszulát rá igazán.
2011. márc. 3. 16:31
 9/16 A kérdező kommentje:

16.26

Én évek óta nem szexeltem. Sokszor már szinte állandóan azon jár az eszem. Magyarán megállás nélkül kínoz. Ne gyere azzal, hogy használjam a kezemet, mert nem segít.

Ami meg az igazit illeti: egyrészt nem hiszem, hogy létezik.

Másrészt és ez a legfontosabb: én nem fogom tudni megállni, hogy ne csaljam meg a páromat. Igen, lehet azzal jönni, hogy uralkodni kell magunkon, meg nem vagyunk állatok, stb...

Persze. Már lassan kilenc éve, hogy lett volna lehetőségem az akkori barátnőm melett félrelépni. Erős voltam, nem tettem meg. Azóta is verem a fejemet a falba, hogy miért nem tettem meg, mert nagyon tetszett az a másik lány. Azóta is ez volt az egyetlen lehetőség életemben. Soha többé nem akarom ezt a hibát elkövetni. Azt viszont nem szeretném, hogy utána azt vágják a fejemhez, hogy micsoda utolsó szemét alak vagyok.

Ha ebből a szemszögből nézzük, akkor már szerintem mindjárt érthetőbbé válik a dolog.

2011. márc. 3. 16:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Meditációs technikákkal is megoldható.

Ha van rá 4-5 éved...

A buddhista kolostorokban ezért nincs ebből gond, pl.

2011. márc. 4. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!