Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem kíván a férjem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíván a férjem?

Figyelt kérdés
Állitólag csinos vagyok,ápolt vagyok,kezdeményezek is,mégis lerázz,mert fáradt.45 éves,én 32.Miért csak kötelességből csinálja havonta,két havonta? Biztos vagyok ugyanakkor,hogy nem csal meg,mert minden percéről tudok,akár ellenőrizhetném is,de tudom hogy nem akar mást (se). Viszont a netten pucér csajokat nézeget és maszturbál is.Miért???????
2011. márc. 3. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
mert megunt már.
2011. márc. 3. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:

lehet ennek fiziologiai oka is. 40 felett elkedz csökkeni a tesztoszteron a férfiakban. 45-re kb a fele csak annak mi 19 évesen tombol egy fiuban. Ha valakinek mondjuk alapból alacsony volt akkor ezt mar 45 évesen érzi. Persze ettöl még jó 40 éven át simán mehet a szex ha meg is éri ezt a kort. A nöknek a hormon csúcs pontosan a te korodban 32-34 évesen van. Tehát lehet szexuális étvágykülönbség.

Lehetnek persze leki oka is. Az ember nem monogám. Föemlösökkel kimutatták, hogy egyszerüen ráun a nöstényre. akkor kezd el ujra érdeklödni ha elöbb megugor egy uj nöstényt. vacakul hangzik. de Efraim Kishont mondta, hogy a hosszu és boldog házasságnak a titka egy buta szeretö. Ez persze nem fog megnyugtatni. Mit tehetsz? Ha alkalmas vagy a szexuális játékra akkor javaslom a következöt. Én is olvastam valahol de a nö aki csinálta az egy zseni.

Vegyél egy parokát. Teljesen más szinüt mint ahajad. lehetöleg valami ribiset. vegyél egy latex szobalány ruhát és amikor a férjed fürdik öltözz fel titokban. menj be hozzá és mond, hogy Laura vagyok (remélem nem ez a neved). Új lány vagyok és azért jöttenm mert azt hallottam, hogy az "úr" új nöt szeretne. Én most jelentkezem. Mit szeretne az úr ha csinálnék? Ne engedd persze a sajat neveden szólitani magad! Javitsd ki mindig, hogy Laura vagyok. Vállalj be sokkal többet mint szokásos. Csodákat fogsz megélni! Egy ilyen este sokat javit majd a dolgon. Néha persze Laura visszajöhet de nem tul gyakran. :-))

2011. márc. 3. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Nézd meg milyen képeket nézeget, és próbáld azokat utánozni.

Lehet csak egy kis felvillanyozás kell neki.

2011. márc. 3. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
nem biztos,hogy téged nem kíván.van nekem is olyan,hogy nincs kedvem,pedig áll,de nincs kedvem.ne kérdezd,hogy miért nem tudom.viszont ez a laurás dolog bejöhet.ez olyan,mint a fantáziálás.beszéljetek,hogy őt mi is izgatja vagy téged mi izgat,mond el neki és lehet,hogy ettől izgulni fog.beszélj neki,hogy jó farka van meg ilyenek....ezt akkor,ha ki kezdel vele.éreztesd vele,hogy férfi.te pedig egy kiéhezett vadmacska vagy,de ne vidd túlzásba ,inkább az erotika felé tereld.de,te ismered,hogy milyen a férjed,mit szeret.valami ilyesmi fogja beindítani..
2011. márc. 5. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megfontolom!!!
2011. márc. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!