Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem csak kb. havi 1-szer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem csak kb. havi 1-szer kíván meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyébként kölcsönösnek érzem a szeretetet köztünk, dolgozik sokat, szereti a gyereket is, fegyelmezett ember. De régen jobb volt, amikor majd' minden este összegyűrtük a lepedőt... 9 éve ismerjük egymást, 7 éve vagyunk házasok. Megúnt volna? 32/N
2011. máj. 18. 08:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

Erre most mit lehet mondani?:D

-igen

-nem

-nem tudom

-kérdezd meg tőle

2011. máj. 18. 08:57
 2/11 anonim ***** válasza:
30%

Ha kívánós vagy, én kisegítelek!

:D

28F

2011. máj. 18. 09:03
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
jah , persze ezt a lehetőséget kihagytam a felsorolásból amit a 2. hozzászóló ajánl.
2011. máj. 18. 09:05
 4/11 anonim válasza:
45%
kefélj félre de legyél óvatos
2011. máj. 18. 09:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Fura ez a dolog, például nálunk fordítva van. Amikor megismertük egymást, mi is gyűrtük a lepedőt, pár év után csak immel-ámmal. Szeretjük egymást, nincs semmi probléma. Mindenképpen beszéljétek meg, mi megtettük, és legalább tudja, hogy én állandóan kívánom. Egy kis vitaminnal dobd fel, biztos vagyok benne, hogy csak hullámvölgy nálatok, és hamar gyűrni fogjátok a lepedőt ismét:)
2011. máj. 18. 09:37
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Hát nem valami fickós az urad. Én 1 perc alatt kb kétszer kívánom meg szexet.
2011. máj. 18. 10:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem egyszerübb.Legyél dögös, vegyél dögös,szexi cuccot magadra, legyél vadmacska aki leteperi a férjét.Nekem ez tuti bejönne, ha az elején megvolt a szerelem és vonzódás.
2011. máj. 18. 10:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Igy csináld ahogy az utso irta,nekem is bejönne:)

Én is ritkán kívánom meg a párom,mert nem látom rajta hogy igényelné,de ha venne föl szexi cuccokat meg csábitana biztos többször megkívánnám:)

2011. máj. 18. 10:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Mintha rólunk írtál volna, vagyis a volt házasságomról. Nem megoldás a szexi ruha, ha a hét 6 napjában undok vagy. Tudd meg, mi az oka a problémának. Lehet, hogy tökéletesnek tűnik a kapcsolatotok, de vannak megbeszéletlen gondjaitok. Amit talán a párod nem akar felemlegetni. (Az én feleségem nem fogta fel a hibáit, feladtam, hogy bármit is megbeszéljek vele.)
2011. máj. 18. 12:21
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél egy kutyát!
2011. máj. 18. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!