Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kíván a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíván a férjem?

Figyelt kérdés
8hónapos a kisfiunk, és szülés óta kb 8x v annál kevesebbszer voltunk együtt.+15kg van rajtam, szerintem ez zavarja.már majdnem 2hónapja nem szeretkeztünk.Nagyon rosszul esik és fáj.Már elkezdtem futópadozni, csak félek nehogy kevesebb legyen a tejem, mert még csak szopizik a drága.Más is volt már így.Mit tegyek?Beszélni nem szeret róla, múltkor azt mondta h most ilyen időszaka van, h nem kívánja a sexet..Szerintem meg engwem nem kíván,most várjak addig még le nem fogyok..?hónapokig?Ez abszurd
2009. nov. 20. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Beszéd meg vele, amíg nem késő. Mert ha nem cselekedtek, akkor akár még meg is csalhat. Sőt! Lehet, hogy már folyamatosan csal, azért kevés az együttlét? :O

Ne érdekeljen, hogy ő nem szeret róla beszélni. Gyáva. Nem férfi, hanem csak hímnemű. Ezt meg kell oldanotok!

2009. nov. 20. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
hülyeség. 15 kiló rajtam is van, és szeretkezem attól még. Meg kiván is a párom, és csak 17 vagyok. Ha szeretne akkor nem törődne vele szerintem. Ha azt mondta ilyen időszaka van akkor várj kicsit, hátha elmúlik, de általában a pasiknak nem szokott ilyen időszakuk lenni, hanem épp az ellenkezője. Szülés után ha van gyerek midnen pasi megváltozik. De lehet rajtuk látni hogy kívánnak-e, ha nem szeret róla beszélni az meg arra utal hogy veled van baja, csak nem akar megbántani.
2009. nov. 20. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ez nagyon nagyon sok férfinél előfordul, gyakori jelenség. Azt ne kockáztasd, hogy elmenjen a tejed, ha még a kicsi szopik. Bent volt a férjed a szülésnél? Ez nagyon sok férfiben vált ki ilyen traumát, ha látja a feleségét szülni, utána nem kívánja. Én ezért nem is tanácsolom senkinek, régen sem voltak bent a férfiak. Amennyiben ez nem így történt, akkor helyre fog állni, adj neki még egy kis időt :)
2009. nov. 20. 17:14
 4/5 A kérdező kommentje:
császárral szültem, bennt volt igen.
2009. nov. 20. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor meg főleg. A férfiaknak ez trauma. Nem nekik való látvány, utána képesek úgy viselkedni, mintha undorodnának a nőtől, pedig ez nem tudatos. Ne félj idővel elmúlik :)
2009. nov. 20. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!