Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálnátok ilyet, mert haragszotok?
Figyelt kérdés
Egész hétvégén nem volt szex a párommal. Szombaton este én mondtam neki, hogy menjen el fürödni. Ő meg meg nézett egy filmet és meg akarta várni, hogy reklám legyen, majd akkor megy fürödni. Én türelmesen vártam, de olyan sokára volt reklám, hogy bealudtam. Tehát a filmet választotta helyettem. :S Vasárnap este meg elment fürödni, de olyan sokáig, kb. 30-40 perc (hajmosás, borotválkozás is, stb.), hogy megint elnyomott az álom. Ha meg álmos vagyok, akkor nincs kedvem szexelni. Szóval mire visszajött a fürdésből én beszunyáltam. Erre odaült a géphez valamit játszani (szgép). Erre meg én gurultam be. A kérdésemet azért tettem fel, hogy ha megbántottnak éreznétek magatokat, hogy egyik nap egy film, másik nap meg a maratoni fürdés miatt nem szerelmeskedett veltek a párotok, akkor csinálnátok-e olyat, hogy a legközelebbi közeledését elutasítanátok? 30/N2011. febr. 28. 10:21
41/44 A kérdező kommentje:
Gondolkodom, hogy mit tehetnék. Hétvégén voltunk együtt egy vidéki kiránduláson, szép dolgokat láttunk. Utána volt egy jó kis vacsi. Ez pont azon a napon volt, mikor a Steven Segal filmet válsztotta utána. :D Lehet, hogy meg kéne lepnem, tényleg. Elcsábítani. Nem vagyok amúgy annyira szende. Sőt! Mostnanában úgy vettem észre, én szeretném többször az együttlétet. Pár hónapa meg inkább ő. MIkor jutunk közös nevezőre. Ez olyan béna, hogy nem vagyunk egálban. Aztán ha én nem akarom annyira, akkor majd ő akarja. Emberi játszmák. De most komolyan fontolóra vettem, hogy beújítok pár háló cuccot, újabbat. Lehet, hogy a pizsi nadrág és póló párosítás nem elég csábos. Sőt! Csak ez nekem szokatlan, mert eddig bármiben lehettem. Nem nagyon érdekelte, hogy az egy szatén hálóing, vagy egy férfi póló. Ezért gondoltam, hogy az ilyen ruhadarabok nem fogják felkelteni a vágyát. Köszi a kedvességedet és a tanácsokat! :)
2011. márc. 1. 13:00
42/44 anonim válasza:
Ezért fog kihalni az emberiség, mert ilyen válogatós nők vannak a világon. Nem volt szex 2 napig? Megőőőőőőőőőőőőőőőőőrülök. A pasiknak igen, néha jobb steven seagal mint a szex. meg a számítógépes játékok. sztem engem se lehetne rávenni a szexre egy maratoni szex és new york, vagy született feleségek nézése közben. Amúgy azon én is meglepődtem a végén, hogy egy 30 éves felnőtt nő ír ilyet. Hisztis P, pedig nő vagyok, és fiatalabb, mégis több eszem van? pfff. és amúgy mi az, hogy a filmet választotta? őt veszi el feleségül, tőle lesz gyereke, neki vall szerelmet? gondolkozz már el! ha meg ennyire nem veszed komolyan a pasit, hogy csak a szex kell és nem ő, akkor sem az ő hibája. ja, és TE aludtál el. vagy szoktasd le a fürdésről ez is egy megoldás. annyira fel tudom húzni magam az ilyeneken. ezen megsértődni? Én a jelenlegi páromat szeretem, egy egész életet szándékozok vele eltölteni, nem akadok fel ilyen kicsiségeken. a pasik nem kutyák, akiket be lehet idomítani, hogy akkor csóválják a farkukat amikor mi akarjuk. ők talán a párjaink, saját gondolatokkal. ha tudod hogy szeret, és veled akar lenni, mit kell ilyeneken feszkózni? élvezd, hogy vele lehetsz és kész. én ezt teszem.
43/44 A kérdező kommentje:
00:48
Akkor nem olvastad el figylemesen, hogy mit írtam, vagy nem olvastad végig a hozzászólásaimat:
"Tudod, egészen tavaly őszig nem kellett gyertyafényes vacsi. Megkívánt anélkül is, csak snassz pizsiben meg testápolóban."
Nem két alkalomról van szó, csak ezekre voltam érzékenyebb. Mint látod, tavaly ősz óta (ez kb. majdnem 5 hónapot jelent) tart ez a nyögvenyelős állapot. Én most éppen csak a hétvégét írtam le, de ez jellemző az elmúlt hónapokra. Könnyű ítélkezni amúgy. :) Kíváncsi lennék ha a Te párod ritkítaná meg a szeretkezéseiteket október eleje óta, akkor nem gondolkodnál-e el valamennyire.
2011. márc. 2. 11:13
44/44 Izééékeh11 ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
én nem szoktam ilyen helyzetbe kerülni ^^
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!