Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csinálnátok ilyet, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinálnátok ilyet, mert haragszotok?

Figyelt kérdés
Egész hétvégén nem volt szex a párommal. Szombaton este én mondtam neki, hogy menjen el fürödni. Ő meg meg nézett egy filmet és meg akarta várni, hogy reklám legyen, majd akkor megy fürödni. Én türelmesen vártam, de olyan sokára volt reklám, hogy bealudtam. Tehát a filmet választotta helyettem. :S Vasárnap este meg elment fürödni, de olyan sokáig, kb. 30-40 perc (hajmosás, borotválkozás is, stb.), hogy megint elnyomott az álom. Ha meg álmos vagyok, akkor nincs kedvem szexelni. Szóval mire visszajött a fürdésből én beszunyáltam. Erre odaült a géphez valamit játszani (szgép). Erre meg én gurultam be. A kérdésemet azért tettem fel, hogy ha megbántottnak éreznétek magatokat, hogy egyik nap egy film, másik nap meg a maratoni fürdés miatt nem szerelmeskedett veltek a párotok, akkor csinálnátok-e olyat, hogy a legközelebbi közeledését elutasítanátok? 30/N
2011. febr. 28. 10:21
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
81%
Nem ,mert emiatt nem erdemes:)
2011. febr. 28. 10:24
 2/44 napietus ***** válasza:
47%

nem, mert nagykorú vagyok. tehát nem ovis. most 2 nap egymás után nem volt, és???? összedőlt a világ?

29/N

2011. febr. 28. 10:30
 3/44 anonim ***** válasza:
56%

igen valószínűleg ezt tenném...

de nem lenne a legjobb ötlet.

inkább tedd ezt, szerintem:

legközelebb este amikor felkapcsolja a tévét, te oldsd le a villanyt, és kapcsolj hangulatvilágítást. aztán vedd le a köntösöd ami alatt egy őrülten szexi fehérnemű lenne, vagy jelmez, vadító sminkkel, kapcsolj fel egy szexi zenét, és táncolj neki a lámparúd mellett... persze közbe kapcsold le a tévét...

másik verzió: este tv helyett vidd el sétálni.

vagy: készíts magatoknak illatos fürdőt.

csábítsd el őt amikor kedved tartja!

spontán, lepd meg!

:)

a lényeg, hogy vedd kezedbe az irányítást!

4/44 anonim ***** válasza:
100%

attól függ mikor van a legközelebb...

párom is képes ilyenre,de hamar felejtek ilyet,hülyeség pár óránál tovább ilyen miatt húzni a szád

bár én a tv-t már kidobtam,igy bármikor megállitható az épp nézett film:D

5/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy már 12. :S

Juszt se szexelni, mert két napig nem volt szex? Nem látom benne a logikát.

Sokkal célravezetőbb, ha legközelebb nem várod tétlenül, hogy a sült galamb a szádba repüljön, hanem lekapcsolod a tévét és bekapod... :P

Esetleg bemész utána a fürdőbe, és kicsit megsimogatod, és közlöd, hogy már nagyon várod, siessen...

Azzal meg ő se tud mit kezdeni, hogy ha álmos vagy, akkor neked nincs kedved szeretkezni. :S Igyál délután egy gyenge kávét, vagy felnőtt emberek vagytok: egyeztess vele, hogy sorry, de te már nagyon vágysz egy kis szexre, és jó lenne, ha összebújnátok.

Ez a hisztis, csak azért sem dugunk, mert megsértődtem hozzáállás el fogja egy idő után riasztani, mivel a pasik 99,99%-a köztudottan nem gondolatolvasó.

2011. febr. 28. 10:35
 6/44 A kérdező kommentje:

Nem 2x nem volt szex, hanem többször. Nem darabra megy nálunk amúgy. De "kicsit" rosszul esett, hogy Steven Segalt választotta helyettem, mikor már úgy is régen szeretkeztünk. (mostanában heti 1-2 van csak)

Én próbálkoztam, hogy menjen el fürödni inkább. Nem értett a szóból. Azt mégsem mondhattam, hogy "azért küldelek fürödni, mert szeretkezni akarok veled".

2011. febr. 28. 10:35
 7/44 anonim ***** válasza:
50%

te a hihetetlen tüzet, szexuális vágyat azzal fejezed ki, hogy elküldöd zuhanyozni? 30 évesen? komolyan?

és ezek után még meg vagy sértődve?

pont olyan hévvel áll a dologhoz, mint te. fogalmam sincs, hogy mit csodálkozol ????

2011. febr. 28. 10:37
 8/44 A kérdező kommentje:
Nem mindenki egyforma. Ki tüzesebb, ki nem. Igen, vágytam rá, de hogy nézett volna ki, ha kiveszem a nadrágjából a "..ját" és mondjuk rábukom. :S Nem az én stílusom. Nem vagyok nyomulós szexmacska. Mindenki más egyéniség.
2011. febr. 28. 10:40
 9/44 napietus ***** válasza:

utolsónak igaza van, ebbe bele sem gondoltam. de ilyen helyzetben lehet a férjem is inkább Segalt választaná...

hú, egyszer volt, hogy közben ment a tv (foci vb). utána kérdezi a férjem mellékesen, hogy "és, mennyi az állás?" mondom "3:1" erre ő:"jé, TE IS NÉZTED?" akkorát régen nevettünk együtt :P :D:D

2011. febr. 28. 10:40
 10/44 anonim ***** válasza:
100%

"csinálnátok-e olyat, hogy a legközelebbi közeledését elutasítanátok? 30/N"

A szex megvonás nem jó büntetés. Inkább beszéld meg vele. Többet ér.

2011. febr. 28. 10:41
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!