Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csinálnátok ilyet, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinálnátok ilyet, mert haragszotok?

Figyelt kérdés
Egész hétvégén nem volt szex a párommal. Szombaton este én mondtam neki, hogy menjen el fürödni. Ő meg meg nézett egy filmet és meg akarta várni, hogy reklám legyen, majd akkor megy fürödni. Én türelmesen vártam, de olyan sokára volt reklám, hogy bealudtam. Tehát a filmet választotta helyettem. :S Vasárnap este meg elment fürödni, de olyan sokáig, kb. 30-40 perc (hajmosás, borotválkozás is, stb.), hogy megint elnyomott az álom. Ha meg álmos vagyok, akkor nincs kedvem szexelni. Szóval mire visszajött a fürdésből én beszunyáltam. Erre odaült a géphez valamit játszani (szgép). Erre meg én gurultam be. A kérdésemet azért tettem fel, hogy ha megbántottnak éreznétek magatokat, hogy egyik nap egy film, másik nap meg a maratoni fürdés miatt nem szerelmeskedett veltek a párotok, akkor csinálnátok-e olyat, hogy a legközelebbi közeledését elutasítanátok? 30/N
2011. febr. 28. 10:21
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

11.38as vagyok

Engem szeret és kíván, meg minden megvan.(kivéve a sex, mert az havonta 1x ha van az jónak számít). Ő kielégít engem, hogy nekem jó legyen, meg ő is kielégül csak nem k.félünk. Rajta van a ruha és azt az istenért nem lehet róla lehámozni csak éjszaka:S

2011. febr. 28. 12:58
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj de TE nem akarsz szexelni álmosan, elküldöd fürdeni, akkor ne az legyen a bajod, hogy megfürdik rendesen, biztos gondolja ha már elküldted akkor alaposan megmosakszik, megadja a tiszteletet. Legalábbis én így venném. Miért nem foglalod el magad a hajmosással és borotválkozással együtt alig 30 "mataroni" perces fürdés idejére? Ne csak tőle várd el, hogy kényed-kedvedhez igazodjon. A másik, hogyha bealszol ameddig ő lelkesen készül, ezért te nem akarod a szexet, akkor meg nincs jogod kiakadni, hogyha mással köti le magát, mondjuk beül a gép elé.
2011. febr. 28. 13:06
 23/44 A kérdező kommentje:
12:58. Engem is kielégít, már ha van szex. Szeretjük egymást. A bajom az, hogy akkor van szex ha ő akarja. Ha én, akkor mint szombaton, inkább megvárja a reklámot a Steven Segal film közben. :S :( Ezt hogy érted, hogy nem lehet lehámozni a ruhát róla, csak éjjel? Te férfi vagy?
2011. febr. 28. 13:08
 24/44 A kérdező kommentje:
13:06 Hogy lelkesen készül, az erős túlzás. :D A kérésemtől (légyszi fürödj meg, gyere az ágyikóba) a film közbeni reklámig eltelt vagy 40 perc. Addig én illatosan, be testáplózva, pizsiben vártam az ágyban. Hát szégyelljem magam, hogy elaludtam 40 perc alatt. Aztán ő "lelkesen" lefürdött és csodálkozik, hogy én meg bealudtam? Amúgy nem is keltegetett. Pedig megtehette volna. "Itt vagyok kicsim, vártál." Nem! Ő tovább nézte a filmet, hagyott bealudva és utána még odaült ping-pongos játékot játszani a számítógépen. No comment.
2011. febr. 28. 13:10
 25/44 anonim ***** válasza:

"Miért van az, hogy a pasiknak eszébe jut szeretkezni akkor egy nő "álljon rendelkezésre"

Figyelj, hogy ne ezt csináld csak fordítva.

Ha te olvasol egy nagyon jó sztorit és elmélyülsz benne, akkor nem biztos, hogy első szóra le akarod rakni. A film is ilyen, csak annak az ideje is fix. Meg szerintem úgy veszi, hogy mi van abban olyan rossz, ha fél órával később álltok neki... elvégre egy kereskedelmi csatornán nem két óránként van reklám, 30 perces fürdés alatt is bealudtál.

2011. febr. 28. 13:13
 26/44 anonim ***** válasza:
Mos szombatról vagy vasárnapról beszélsz. Szombaton nézett filmet azt írtad, a gépezést meg a hosszú fürdést vasárnapra írtad.
2011. febr. 28. 13:16
 27/44 A kérdező kommentje:
Legutóbb szombatról írtam. A film közben várta a reklámot, utána lezuhanyozot (azt nem tudom mennyi ideig, mivel bealudtam még a film és a reklám várás alatt). Vasárnap meg elment marha sokáig zuhanyozni, hajat mosni, borotválkozni és kb. éjfél lett mire visszaért hozzám. Megint ott feküdtem, tisztán, lezuzanyoznva, pizsiben, először még vágyakozva, aztán már kornyadozva.
2011. febr. 28. 13:22
 28/44 anonim ***** válasza:

"Ha te olvasol egy nagyon jó sztorit és elmélyülsz benne, akkor nem biztos, hogy első szóra le akarod rakni. A film is ilyen, csak annak az ideje is fix."

hát olvasni meg filmezni szex után is lehet. ha meg olyan rohadt fontos egy steven segal film, amit valsz 4 havonta leadnak, akkor no comment. és ha valóban akarta volna, akkor nem játszik a gépen, hanem keltegeti. és igen, van olyan hogy belemélyedek egy könyvbe, de nekem fontosabb a barátom, max utána olvasok. és gondolom a kérdezőnél nem az volt a szitu, hogy a párja nézte a filmet, ő meg gondolt egyet és az ágyba parancsolta, majd megsértődött, amiért az nem ugrott.

az én esetemben minden egyes alkalommal vagy simán nincs kedve, vagy azt mondja, van kedve, de 5 perc múlva kijelenti, hogy bocs mégsem. de sajnos nem tudom egyértelműen azt mondani, hogy ok akkor szevasz, mert mellette érzem hogy szeret. ezért nem tudom hova rakni, és ezért vagyok tanácstalan. és hozzáteszem, mikor anno összejöttünk, ő még mellettem ismerkedett mert mint mondta, nem érezte, hogy igazán kellett volna nekem. tessék. logikusan meg kéne csalnom, és még magyarázhatom is, hogy jaj ez csak amolyan stressz levezető/egészségügyi szex volt. de nem teszem, mert nemhogy az ő szemébe nem tudnék nézni, hanem arcon is köpném magam a tükörben. nagyjából ennyi a férfi-női látásmód közti különbség.

2011. febr. 28. 13:22
 29/44 anonim ***** válasza:
13:22 voltam, hozzáteszem az utolsó mondatom nem férfigyalázónak szántam, mert nem vagyok sem elkötelezett férfi, se nőpárti.
2011. febr. 28. 13:28
 30/44 A kérdező kommentje:

"ha meg olyan rohadt fontos egy steven segal film, amit valsz 4 havonta leadnak, akkor no comment. és ha valóban akarta volna, akkor nem játszik a gépen, hanem keltegeti."

Ez nagyon igaz és most ha majd akar valamit, akkor nekem rögtön haptákba kell állnom? Ha kegyeskedik végre foglalkozni velem. Ez volt a kérdésem lényege: hogy ha ma akar valamit én meg azonnal készséges vagyok, akkor azt hiszi, hogy így rendben van. Majd amikor nem lesz érdekes film a tv-ben, akkor lefekszünk az "asszonnyal". Hát én nem csak ennyit érek.

2011. febr. 28. 13:34
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!