Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csinálnátok ilyet, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinálnátok ilyet, mert haragszotok?

Figyelt kérdés
Egész hétvégén nem volt szex a párommal. Szombaton este én mondtam neki, hogy menjen el fürödni. Ő meg meg nézett egy filmet és meg akarta várni, hogy reklám legyen, majd akkor megy fürödni. Én türelmesen vártam, de olyan sokára volt reklám, hogy bealudtam. Tehát a filmet választotta helyettem. :S Vasárnap este meg elment fürödni, de olyan sokáig, kb. 30-40 perc (hajmosás, borotválkozás is, stb.), hogy megint elnyomott az álom. Ha meg álmos vagyok, akkor nincs kedvem szexelni. Szóval mire visszajött a fürdésből én beszunyáltam. Erre odaült a géphez valamit játszani (szgép). Erre meg én gurultam be. A kérdésemet azért tettem fel, hogy ha megbántottnak éreznétek magatokat, hogy egyik nap egy film, másik nap meg a maratoni fürdés miatt nem szerelmeskedett veltek a párotok, akkor csinálnátok-e olyat, hogy a legközelebbi közeledését elutasítanátok? 30/N
2011. febr. 28. 10:21
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

az egy dolog, hogy nem vagy szexmacska. de azért a menjél zuhanyozni és a rábuksz szó nélkül a farkára között még vannak fokozatok. (mellékesen lehet egyszer ki kellene próbálnod)

mindazonáltal, ha szexet akarsz, akkor ennek érdekében az, hogy nem csinálod akkor sem, ha lehetne, nem túl jó taktika. érted miért, vagy lekottázuk???

2011. febr. 28. 11:10
 12/44 A kérdező kommentje:
De olyan megalázó egy nőnek kuncsorogni a szexért. Én bújós, puszilgatós vagyok. Nem csk azt mondtam neki, hogy menjen zuhanyogzni, hanem simogattam, puszilgattam is. Mindig szoktam. Viszont annyira megbántottnak éreztem magam, hogy arra gondoltam, legközelebb majd én nézek valami filmet. Nehogy már úgy legyen, hogy ő bármikor akarhassa, akkor van szex, ha én szeretném akkor meg filmezik. Szeretem őt és kívánom, de valahogy tudtára kell adnom, hogy ne csak akkor legyen szex, mikor neki eszébe jtu.
2011. febr. 28. 11:20
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudtara akarod adni, akkor egyszeruen mondd el, a gyerekes bosszu nem segit sem neked sem neki. En a helyedben meg akkor ra kerdeztem volna, hogy miert csinalt igy, mar ha neked nem tetszett.
2011. febr. 28. 11:25
 14/44 A kérdező kommentje:
Tegnap mondtam neki, hogy mit érzek. Ilyenkor mintha nem is értené. Mint aki észre sem vette, hogy mi volt. Hivatkozik arra, hogy de ő csak a reklámig nézte a filmet és valóban lezuhanyozott szombaton, mire visszaért elaludtam. De nem is kellett volna megnéznie még a reklámig sem. Miért van az, hogy a pasiknak eszébe jut szeretkezni akkor egy nő "álljon rendelkezésre", fordítva meg már nem ér a szabály?
2011. febr. 28. 11:36
 15/44 anonim ***** válasza:
55%
Némely pasiknál nem jön be se a sexy ruci, sem a f.rokra rábukás. Például párom 23 éves és nem hatja meg sem a sexy öltözék, azt meg egyenesen ellenzi, hogy szájjal hozzáérjek a f.rkához. És ez van sajnos. Ha ő akar akkor van sex, ha nem akarja akkor nincs:S.
2011. febr. 28. 11:38
 16/44 anonim ***** válasza:
sajnos nálam is ugyanez a helyzet, és rohadt megalázónak érzem, hogy nő létemre könyörögjek a szexért. elvileg neki is kívánnia kéne, nem? és nem az a bajom, hogy 2 nap eltelt szex nélkül, hanem több mint egy hónap... ha pedig nem kíván, minek van velem? nem akarom elhagyni, mert szeretem, ugyanakkor én is emberből vagyok, és vannak igényeim. viszont megcsalni sem akarom. nem erőltetem, nem piszkálom, mert akkor csak ideges lenne. én már nem értem, és nem is tudom mit kéne tennem. hiába kérdem, h akkor miért nem hagy el, azt mondja kíván, hát nem úgy tűnik... el vagyok keseredve:((((
2011. febr. 28. 11:41
 17/44 A kérdező kommentje:
11:38 és 11:41. Akkor értitek, hogy miről van szó. Én is szeretem, elhagyni nem akarom, nálam a szex nem létezik szerelem és szeretet nélkül. Nem mennék soha félre csak azért, mert kevesebb a szex, mint szeretném. De nem tudom hogyan kezeljem azt, amit írtatok, hogy "nem kíván eléggé". Mert nem azt mondom, hogy minden nap csináljuk, néha pihenni is kell, de ha ott van egy nem rohanós hétvége, amikor nem munka utáni, elgyötört, fáradt emberek vagyunk, akkor miért tv-zik ahelyett, hogy kényeztetnénk egymást? ..és igen is nem értett a szóból. Nem akart érteni, szerintem. Nálam ez már azt jelenti, hogy szeretnék szerelmeskedni. Felhívás keringőre. Minden kapcsolat más. Lehet, hogy vannak olyanok akik kimondják, hogy mit akarnak, de én nem ez vagyok. Szégyenlősebb, finomabb, vagy hogy is mondjam.
2011. febr. 28. 11:49
 18/44 anonim ***** válasza:

legközelebb utasítsd el és remélem el is hajt a .... ba.

ha 14 évesen kérdeznéd akkor megérteném.

nem lenne egyszerűbb azt mondani h siess mert kívánlak?

most pedig jöhet a 10 milliós kérdés is.

2011. febr. 28. 12:03
 19/44 anonim ***** válasza:

11:41 voltam

könnyű azt mondani, h ha elutasítom, akkor megérdemlem ha elküld a fenébe. de ha a dolog fordítottja lenne, és én hárítanám egy hónapon keresztül (hozzáteszem, magyarázat vagy indok nélkül!!), lefogadom, hogy már rég megcsalt volna, mondván frigid pics@ vagyok, és megérdemlem a megcsalást. a férfiak olyan könnyen jönnek elő a fene nagy önérzetükkel, nőként meg csak tűrjek, és amint csettint ugorjak? kölcsönösségen kéne alapulnia ennek, de beszélni nem hajlandó róla, mert "ez egy férfinek kínos". nekem meg nőként kínos a szexért könyörögnöm, arról nem is beszélve, hogy mélyen megalázó, és az önbizalmam már celsiusban jégkorszak... folyamatosan az kavarog bennem h ennyire rút lennék? mit teszek rosszul? ha már nem kíván miért nem hagy el? nem egy 20 éves házasságban élek, ahol adódik, hogy ritka a szex és a szeretet az összetartó erő, basszus csak 20 éves vagyok:(

2011. febr. 28. 12:13
 20/44 A kérdező kommentje:
Ez tök igaz. Nekem is az jár a fejemben, hogy nem tetszem neki talán? Régebben nem így volt. Sokkal többet szeretkeztünk. Oké, hogy nem 1 éve vagyunk együtt, de nem is 20. (6 éve) Már rákérdeztem erre és az volt a válasz, hogy de szeret és kíván. De ez csak szöveg, mert a tettek egészen mást mutatnak.
2011. febr. 28. 12:20
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!