Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak mellett a nők is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mellett a nők is élvezik a szexet. Tévedés az, hogy egy nőnek nem kell szex. De vajon heti hány szex ideális egy nőnek? Heti hány szex sok és mennyi ami túl kevés?

Figyelt kérdés

(Bocs a hülye fogalmazásért, valahogy nem tudtam jobban.)

Kérlek titeket, hogy nemet és kort is írjatok.

2011. febr. 24. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Minél többször annál jobb :) (Nem, nem az anál, az nem jó.)

De úgy vagyok vele, mint 21:47, ha átesek egy holtponton, utána lesz*rom, hogy van vagy nincs :D

29/L

2011. febr. 28. 02:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Hehe detto az előttem szóló :D Én most sajnos csak heti 3 napot tudok együtt lenni párommal, de olyankor követelem a heti normát, amíg ki nem dől :D
2011. febr. 28. 03:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Ahogy korábban is írták egyéni és korosztály függő.

Míg általában a 20-on éves nők sűrűbben kívánják (biológia + lángoló szerelem, szenvedély), addigra sajnos már a 30-as években sokan nem igénylik. De véleményem szerint ez azért van mert hosszú ideje vannak egy férfi mellett és úgymond megszokott lett a dolog. Nincs meg az a tűz, mint egy friss kapcsolatnál és akkot még nem is említettem a dolgos hétköznapok romboló erejét. Na de mint említettem ez csak egy átlag. Személyfüggő a dolog, mert a harmincas éveim taposom és én most élem második tinédzserkorom:) Heti 3-4 alkalom, de ez mellett napközben ha együtt lehetnénk, tutira egymásnak esnénk:))

2011. febr. 28. 10:52
 14/15 anonim ***** válasza:

10:52-nek:

Érdekes, de felmérések szerint a 30-as nők jobban kívánják a szexet, mint a 20-as éveikben járók.

2011. febr. 28. 11:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Én bárhol,bármikor..naponta többször is...

De hát ez sajnos nem csak rajtam múlik,megfelelő partner is kell hozzá. Na és persze minden nő más,mindenki máshogy és más mennyit szeret. 29N

2011. febr. 28. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!