Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak mellett a nők is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mellett a nők is élvezik a szexet. Tévedés az, hogy egy nőnek nem kell szex. De vajon heti hány szex ideális egy nőnek? Heti hány szex sok és mennyi ami túl kevés?

Figyelt kérdés

(Bocs a hülye fogalmazásért, valahogy nem tudtam jobban.)

Kérlek titeket, hogy nemet és kort is írjatok.

2011. febr. 24. 16:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A nők is emberek, és náluk is egyénfüggő. Van, aki naponta szeretné, másnak havi kettő is elég.

Mint ahogy a férfiak is :)

2011. febr. 24. 16:57
 2/15 anonim ***** válasza:
igen, egyénfüggő
2011. febr. 24. 16:58
 3/15 anonim ***** válasza:

Ezt a tévedés dolgot úgy mondod, mintha mindenki ezt állítaná.

Az első jól megmondta. Mivel a nők is emberek, az emberek különbözőek. Mivel különbözőek, így mindenkinél más az ideális mennyiség.

Attól te jobban érzed magad, ha megtudod, hogy én milyen mennyiségben szeretem? Mert közlöm, hogy ez csak én vagyok, nem úgy általában a nők. Szóval..én a heti 4-5 alkalmat szeretem. De inkább ezt mondanám, hogy: mikor hogy.

2011. febr. 24. 17:10
 4/15 anonim ***** válasza:

4 éve vagyok együtt a férjemmel, együtt is élünk, és ugyan úgy, ahogy az elején, igénylem a heti 5-6 szexet, de sajnos nem szokott összejönni (pedig még, ha több is lenne 5-6-nál sem panaszkodnék, sőt...)

Sajnos állandó éjszakás és nagyon nehéz, fárasztó munkája van, így csak heti 3-4 alkalommal vagyunk együtt.... :( De hát, mindegy. :)

Még mindig jobb, mintha a mínőséggel lenne probléma! :)

2011. febr. 24. 17:36
 5/15 anonim válasza:
én imádom a sexet és szerintem olyan nem létezik, hogy sok egy héten :) 27 vagyok
2011. febr. 27. 21:25
 6/15 poiu ***** válasza:
+ korfüggő! Fiatal korban a férfiak akarják többet, mint amennyit kapnak, később a nők akjarják gyakrabban, mint ami a férfiaknak jó. Nem mindenhol van ez így, de ezer vicc erre épül :-)
2011. febr. 27. 21:38
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Relatív. Pl. HA hétfőn megdugsz és vársz következő hétfőig lehet elküldelek az anyádba,mert átestem a holtpontomon,amikor már leszarom,h lesz-e valami vagy sem,de ha 2 nappal később nem próbálkozol be akkor emg azért küldenélek el az anyukádba :)
2011. febr. 27. 21:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Változó! Nem hogy nők között,de még egy személynél is.

Én például van,hogy már alig várom,hogy szeretkezhessek a párommal, napokig naponta többször együtt vagyunk. De van,hogy nem annyira kívánom a szexet,ilyenkor nem olyan gyakran. Nah és persze a páromtól is függ,mert ha ő akarja,akkor nem tiltakozom,hisz szeretek vele lenni :)

2011. febr. 27. 21:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Embere válogatja. Mi minden nap együtt vagyunk "úgy" is. :)
2011. febr. 28. 00:50
 10/15 anonim válasza:

Hmm...nem tudom ki hogy van vele, de rólam nem nehéz megmondani, ha egy nap nem jön össze...olyankor nem lehet hozzám szólni, ha valaki mégis megteszi, nagyon rosszul jár:P

Imádok "együtt lenni" a szerelmemmel..és minden nap min. egyszer meg is van:D

24/N

2011. febr. 28. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!