Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen számotokra az ideális nő?
Á..amiket írnék,olyan egyszerűen nincs...XD
Úgyhogy legyen a nő csinos,hisztis,de szexmániás!
Dióhéjban ennyi.
70%ban angyal, 30%ban ördög :D -belső tulajdonságokról ennyit .
zöld szemű, hosszú göndör barna hajú , szép a mosolya, az arca is szép , nem kövér, és nem is 30 kg. nem muszáj nagy mellűnek lennie, elég az átlagos :D
19- 24 éves .
aki magára ismert, kérem jelezze :D
köszönöm
Külsőre:
- Szép dús sötét barna haj
- Barna vagy zöld szem
- Azt átlagnál kicsit vastagabb száj
- Ne legyen nagyon vékony, lehessen rajta mitfogni, ha érted mit mondok
- Nálam alacsonyabb legyen, de azért ne egy kertitörpe (én 178 cm vagyok)
- Legyen igényes (Szőrtelenítsen mindenhol ahol kell)
Belső tulajdonságok:
- Lehessen vele értelmesen beszélgetni
- Érezzem vele jól magamat
- Mivel én a nap nagyrészében boldog vagyok, ezért legyen ő is ilyen tipus. Mosolygós, nevetős.
- Legyen határozott, tudja, hogy mit akar
Naggyából ennyi :-)
Ne akarjon ideális nő lenni, ne akarjon tökéletes lenni, mert abból előbb-utóbb lelki betegség és/vagy plasztikai szétműtés lesz...
Legyen nőies (se nem sovány, se nem túlsúlyos, legyen stílusa, ami lehetőleg nem valami deviancia), határozott, szenvedélyes, szeresse és élvezze a szexet, legyen okos/értelmes. De ezek csak az alapok... Ettől még bele lehet szeretni egy bohókás, akármilyen nőbe is.
A kérdező is jobb, ha nem másoknak akar megfelelni, hanem önmagának. Már ha ez a célja ezzel a "statisztikálással" - mert ahogy ideális férfi sincs, úgy ideális nő sem. Mindenkinek más az ízlése, és ez így van jól.
09:40-es vagyok
Még annyit, hogy a mellméret nálam annyira nem fontos, az átlagos mellmérettel elégedett lennék. 17-18 éves legyen.
akkor én ideális vagyok:D
bocsi de ez kikivánkozott:D
09:48 - Nem is tudtam, hogy a női nem = a te hisztis hülye barátnőddel. Most már én is okosabb vagyok, köszönöm! :DDD
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!